وکیل پایه یک دادگستری
قبل از هر اقدامی برای انتخاب یک وکیل برای انجام امور حقوقی خود باید بدانید که یک وکیل متخصص در امور حقوقی چه ویژگیهایی باید داشته باشد.
از آنجایی که همه افراد در طول زندگی خود دچار مشکلات حقوقی، خانوادگی و پروندههای قضایی خواهند شد، نیازمند مشاوره و بهرهمندی از یک وکیل پایه یک دادگستری خبره در آن زمینه هستند که پروندههای خود با خیال راحت به او محول کنند.همانطور که انتخاب یک وکیل خوب هم همانند انتخاب پزشک خوب کار سختی است، مخصوصا انتخاب وکیلی که در تمامی زمینههای وکالت مانند: مشاوره حقوقی، وکیل خانواده، وکیل ملکی، وکیل حقوقی، وکیل چک و امور مالی، وکیل شرکتها و … تخصص داشته باشد.
اگر آن وکیل آگاهی کامل و اطلاعات بروز را نداشته باشد نمیتواند به خوبی از حقوق موکل خود دفاع کند. داشتن دانش روز برای وکالت در اموری همانند: جرائم رایانهای، حقوق فضای مجازی و اینترنت و مسائل حقوقی مربوط به استارتاپها برای یک وکیل پایه یک دادگستری خوب و حرفه ای امری ضروری است.
به چه کسی وکیل می گویند و چه اموری را میتواند انجام دهد؟
وکیل به کسی گفته میشود که برای انجام امور حقیقی و یا حقوقی از طرف شخص دیگری برای عقد وکالت برای انجام کاری مامور میشود.
در چهارچوب قانون مدنی وکالت امری جایز است و طرفین آن وکیل و موکل نامیده میشوند. حتما تا به حال عبارات وکیل قضایی، وکیل اداری، وکیل پایه یک دادگستری، وکیل پایه دو دادگستری، وکیل کاری و …. را شنیدهاید.
میتوان گفت وکیل دادگستری بهترین و با تجربهترین وکلا هستند که بر تمام امور وکالت و حقوقی تجربه دارند.
وکیل پایه یک باید دارای شرایطی از جمله موارد زیر باشد:
1- حداقل دارای مدرک لیسانس در رشته حقوق باشد
2- در آزمون وکالت پذیرفته شده باشد
3- دوره کارآموزی وکالت که دو سال میباشد را گذرانده باشد
4- صلاحیت او از هر لحاظ از جمله شرایط عمومی، اخلاقی و مذهبی تایید شده باشد
5- دوره وکالت پایه دو (مخصوص وکلای ماده 187) را تمام کرده باشد
6- آزمونهای تشریحی و مصاحبه های علمی را با موفقیت پشت سر گذاشته باشد
وکلایی که مراحل ذکر شده را با موفقیت گذرانده باشند درجه وکیل پایه یک دادگستری را دریافت میکنند و میتوانند در تمامی محاکم حقوقی و کیفری بدون هیچ محدودیتی به پروندههای قضایی و پذیرش وکالت اقدام کنند.
یک وکیل پایه یک میتواند به عنوان وکیل پایه یک دادگاه خانواده در امور خانواده و طلاق، وکیل پایه یک در امور حقوقی، وکیل پایه یک در امور ثبتی، وکیل پایه یک در امور ملکی و انجام مشاوره حقوقی امور وکالت به فعالیت بپردازد.
موسسه حقوقی وکیل برتر مفتخر است تا با بهره گیری از وکلای نام آشنا و با تجربه در تمامی سطح کشور شما را در انجام کلیه امور خانواده، حقوقی و کیفری در دادگاه های سرتاسر کشور یاری دهد و تاثیری هرچند کوچک در حل شدن مشکل داشته باشد.
هم چنین شما میتوانید همه روزه با شماره وکیل پایه یک دادگستری با وکلای با تجربه مجموعه تماس گرفته و از مشاوره حقوقی رایگان بهره مند شوید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن وکیل های متخصص وکیل برتر تماس حاصل نمایید:
021-22469082
وکیل پایه یک دادگاه خانواده
ویژگیهای وکیل پایه یک دادگستری خوب چیست؟
وکیلی که صرفا پروانه و مجوز وکالت داشته باشد را نمیتوان وکیل خوب به شمار آورد. زیرا باید ویژگیهای دیگری از جمله مهارت و توانایی در وکالت، شخصیت و اخلاق صحیح در وکالت را نیز داشته باشد تا بتواند از حق موکل خود به خوبی دفاع کند.
قبل از پیدا کردن وکیل در هر حوزهای باید تخصص و توانایی او در پرونده های حقوقی و میزان حق الوکاله بررسی شود. تبلیغات بیش از اندازه یک وکیل به تنهایی قابل اعتماد و معیاری برای انتخاب یک وکیل نیست. تنها داشتن یک تبلیغ و یک شماره تلفن وکیل، نمیتواند شما را به بهترین وکیل برساند.
ویژگی های وکیل حرفه ای در امور وکالت
دلسوزی و احساس مسولیت یک وکیل برای انجام و پیشبرد سریع امور موکل خود باید دغدغه یک وکیل دلسوز و کار بلد باشد.
وکیل هم مثل پزشک باید امانت دار و محرم اسرار باشد و تحت هیچ شرایطی نباید اطلاعات شخصی پرونده موکل خود را فاش نماید.
تخصص یک وکیل پایه یک دادگستری از مهم ترین ویژگیهای یک وکیل خوب است و به دلیل اینکه وکالت یک حرفه دقیق و پیچیده است در صورت عدم دانش کافی وکیل و کمبود تخصص میتواند سرنوشت موکل خود را به خطر بیاندازد.
تجربه وکیل خوب را میتوان در میزان پرونده های موفق او جستجو کرد. همچنین با پرس و جو کردن از دوستان و آشنایان در رابطه با تبحر و تجربه وکیل و دریافت شماره تلفن وکیل میتواند در پیدا کردن یک وکیل خوب موثر باشد.
صداقت در امر وکالت و راستگویی وکیل در انجام فرایند پرونده مهم ترین اصول اخلاقی است که یک وکیل خوب باید رعایت کند. یک وکیل راستگو فقط به فکر دریافت حق الوکاله خود نیست و موکل خود را در جریان تمام پستی و بلندیهایی که در طول پرونده قرار است رخ دهد، قرار میدهد.
یک وکیل با روابط عمومی قوی، میتواند به سرعت روند پرونده را پیش ببرد و موفقیت بیشتری را در روند پرونده ایجاد کند. یک وکیل با روابط قوی، شبکه ای از دوستان و همکاران حرفه ای را برای مشورت دارد که میتوان با دادن شماره تلفن وکیل های دیگر، موکل خود را به آنها متصل کند.
انواع خدماتی که وکیل پایه یک ارائه میدهد:
وکیل پایه یک دادگاه خانواده
وکیل پایه یک دادگاه خانواده واقف به امور حقوقی خانواده از جمله:
مهریه، مطالبه مهریه از دادگاه، طلاق توافقی، طلاق به درخواست زوج و زوجه، امور نفقه، شرط نصف دارایی، فسخ نکاح و الزام به تمکین، اعسار از پرداخت مهریه، حضانت، رجوه، عده، نامزدی و خسارتهای برهم زدن آن، شروط ضمن عقد، اذن پدر در ازدواج، جهیزیه، ازدواج دائم یا موقت و صیغه، ازدواج مجدد، اجرت المثل دوران زوجیت، اهدای جنین، حضانت فرزندان و … باشد و مشکلات بین زوج و زوجه را حل و فصل نماید.
البته باید توجه داشته باشید تمامی وکلا میتوانند وکالت همه پروندههای حقوقی رابه عهده گیرند، ولی وکیلی که به عنوان وکیل پایه یک دادگاه خانواده شناخته میشود، تسلط و آشنایی بیشتری با مسائل و امور خانواده دارد.
یک وکیل پایه یک دادگاه خانواده با مطالعه کامل پرونده و بررسی تمام جوانب، اول سعی در برقراری صلح و سازش بین زوجین میکند و اگر این امکان وجود نداشته باشد با ارائه مشاورههای صحیح پرونده را در کمترین زمان ممکن و با بهترین نتیجه به پایان میرساند.
شماره وکیل پایه یک دادگستری برای امور وکالت خانواده:
شماره تلفن وکیل
ویژگی های وکیل پایه یک دادگاه خانواده
از ویژگیهای مهم وکیل پایه یک دادگاه خانواده تخصص و تجربه او در این زمینه است. وکیل پایه یک دادگاه خانواده با تجربه میتواند با ارائه مشاورههای تخصصی منافع موکل را حفظ کند و در تصمیم گیریهای سخت و پیچیده بهترین راهکار را پیش روی موکل قرار دهد.
همچنین به پایان رساندن پرونده خانوادگی بدون بروز مشکل از مهارت های یک وکیل پایه یک دادگاه خانواده خبره است. از دیگر ویژگی های وکیل پایه یک دادگاه خانواده سوابق او و تعداد پرونده های موفق او در حوزه خانوده است.
وکیل متخصص املاک یا وکیل ملکی
زمانی که افراد با مشکلات حقوقی در زمینه ملک و زمین روبرو میشوند نیاز به فردی متخصص در زمینه دعاوی ملکی دارند تا با مشاوره و راهنمایی های او به حقوق خود برسند. در اصل یک وکیل ملکی در دعاوی حقوقی و کیفری مربوط به اموال غیر منقول تخصص دارد.
ویژگیهای وکیل امور ملکی:
دانش و تخصص یک وکیل خوب در امور ملکی، حقوقی، کیفری و ثبت مربوط به املاک باعث میشود تا درصد موفقیت پرونده ملکی بیشتر باشد.
شماره وکیل پایه یک دادگستری برای امور ملکی:
021-22469082
مشاور حقوقی کیست و چه ویژگی هایی دارد؟
مشاور حقوقی فردی است که با داشتن اطلاعات کامل و روز نسبت به مسائل و امور حقوقی و کیفری، بهترین راهکار و مشاوره را به فرد متقاضی مشاوره دهد. مشاوران حقوقی در حوزههای امور قراردادها، امور دعاوی، امور پژوهشی و راهبری مشاوره و راهنمایی هایی لازم را در اختیار افراد قرار میدهد.
یک مشاوره حقوقی باید بر همه مسائل حقوقی تسلط داشته باشد، فن بیان و قدرت سخنوری بالایی داشته باشد، با دلسوزی و مسولیت پذیری مشاوره دهد، قادر به ارائه بهترین راهکار باشد، عدالت و انصاف را رعایت کند، قدرت تصمیم گیری بالایی داشته باشد و خصوصیات اخلاقی مانند: قدرت تصمیم گیری بالا، شجاعت، صداقت، متعهد و مجرب و حاذق را رعایت کند.
مشاوره حقوقی میتواند تلفنی و یا حضوری انجام شود. با داشتن شماره تلفن وکیل مورد نظر به صورت رایگان از مشاورههای حقوقی میتوانید بهره مند شوید.
امور مربوط به دعاوی:
یکی از وظایف مشاور حقوقی در زمینه مربوط به دعاوی است. در این امر مراجعه کننده به دنبال یافتن مسیر و راهکاری برای پیشبرد پرونده قضایی خود است که در مرحله بعدی اجرای پرونده خود را به دست وکیل دادگستری بسپارد یا خیر؟
شماره وکیل پایه یک دادگستری برای انجام مشاوره حقوقی:
امور مربوط به قراردادها:
امور مربوط به قراردادها شامل قراردادهای بی محتوا و غیر فنی است که توسط افراد غیر متخصص تنظیم شده است که همین قراردادها در آینده میتواند مشکلات و ابهامات بسیاری را بوجود آورد.
امور مربوط به پژوهشها:
به دلیل حساسیت این امر، مشاور حقوقی لازم است قبل از ارائه مشاوره، پژوهشهای لازم را انجام دهد و با داشتن اطلاعات کافی و کاربردی مشاوره های لازم را ارائه دهد.
اگر در جستجوی یک وکیل خوب برای انجام امور وکالت خود هستید کافیست روشهای زیر را امتحان نمایید:
پرس و جو از افرادی که قبلا سابقه کار کردن با وکیلی متخصص را داشته اند. با گرفتن اطلاعات و شماره تلفن وکیل مورد نظر میتوان با آن وکیل ارتباط گرفت و امور وکالت را به عهده آن وکیل معرفی شده سپرد.
جستجوی وکیل در سایتهای اینترنتی نیز یکی دیگر از روشهای پیدا کردن وکیل خوب است. با مشاهده سایت معتبر از وکیل و بررسی نام آن در کانون دادگستری و وکلا، میتوان انجام امور حقوقی را به او سپرد.
اطلاعات وکیل و سابقه کار او در سایت درج شده است. با پر کردن فرم مشاوره و یا تماس با شماره تلفن وکیل میتوان با وکلا یا وکیل آن موسسه حقوقی ارتباط گرفت.
نکات انتخاب در جستجوی وکیل
وکیل کسی است که از طرف شخص دیگری و به موجب عقد وکالت برای انجام کاری مأمور میشود.
وکیل پایه یک دادگستری کسی است که دوره تحصیلات آکادمیک و دانشگاهی در مقطع لیسانس و یا بالاتر در رشته حقوق یا فقه و مبانی حقوق اسلامی یا هم تراز آن در حوزه علمیه را به اتمام رسانده است.
و پس از آن در آزمون کانون وکلای دادگستری که سالی یک بار برگزار میشود شرکت کرده و بعد از طی دوره ۱۸ ماهه کارآموزی به عنوان وکیل دادگستری یا وکیل پایه یک دادگستری پروانه وکالت گرفته است.
حقوق خانواده بخشی از حقوق مدنی است که به مسائل مالی و غیر مالی نهاد خانواده میپردازد. بر طبق حقوق خانواده همه اعضای خانواده نسبت به هم حقوق و تکالیفی دارند که موظف به رعایت آنها هستند و درصورتیکه اهمال ورزند و کمبودی وجود داشته باشد و حقوقی از عضو خانواده نقض شود او میتواند بر طبق قانون پیگیر احقاق حق خود شود.
وکیل پایه یک حقوق خانواده شخصی است که نسبت به قوانین و مقررات حقوق خانواده اشراف کامل دارد و دارای تجربه در این زمینه است. وکیل حقوق خانواده به شما کمک میکند تا بتوانید به شکل قانونی از حقوق خود دفاع کنید.
مشورت با یک وکیل خانواده که مجرب و دانا باشد مانع بروز مشکلات بیشتر میشود و از ورود خسارتهای مادی و غیر مادی در آینده جلوگیری میکند.
وکیل خانواده خوب چه ویژگیهای دارد؟
وکالت یک عقد جایز است. وکیل در تصمیمهای خود باید به مصلحت موکل خود توجه داشته باشد و از اتخاذ تصمیمی که ممکن است به ضرر موکلش باشد اجتناب کند.
علاوه بر این وکیل باید صادق باشد و شرایط پرونده را با صداقت کامل برای موکل شرح دهد.
وکیل خانواده در چه اموری وکالت دارد؟
ممکن است افراد برای انواع طلاق مانند طلاق بائن و طلاق توافقی، دریافت مهریه، نفقه، حضانت و ملاقات فرزندان، فسخ نکاح، استرداد جهیزیه، اجرت المثل و غیره از وکیل کمک بگیرند.
در ادامه به برخی از مواردی که ممکن است زوجین در مورد آنها به وکیل دادگستری نیاز داشته باشند اشاره شده است:
شوهر موظف به پرداخت نفقه همسر و فرزندانش است درغیر اینصورت زن میتواند برای دریافت مهریه به کمک وکیل از طریق قانون اقدام کند.
شوهر موظف به پرداخت مهریه است و پرداخت تا ۱۱۰ سکه اجباری است و در صورت عدم پرداخت ممکن است محکوم به حبس شود اما در مورد مازاد ۱۱۰ سکه حبس وجود ندارد.
زن موظف به انجام وظایف زناشویی است و اگر تمکین نکند مرد میتواند از طریق قانون پیگیری کند و مجددا ازدواج کند.
طرفین میتوانند به شکل توافقی از یکدیگر جدا شوند که در این صورت باید در مورد همه مسائل زندگی مشترک توافق کنند. برای تنظیم توافقات حتما باید از وکیل کمک گرفت تا حقی ضایع نشود.
حضانت فرزندان تا سن ۷ سالگی دختر و پسر بر عهده مادر خواهد بود و پس از سن ۷ سالگی حضانت آنها به دست پدر است.
اگر طرفین به هنگام طلاق یا پس از آن در این باره مشکلی داشته باشند و به توافق نرسند باید در جریان رسیدگی به مساله از وکیل کمک بگیرند.
وکیل پایه یک دادگستری
واژه وکیل،یکی از اسامی خدای مهربان است و از نام خدا استعاره گرفته شده است. وکالت در لغت به معنی نمایندگی و نیابت است و همچنین مترادف باکلماتی مانند وصی،ولی و یا سرپرست میباشد.
اما وکیل درمعنی حقوقی به کسی گفته میشود که به نیابت و نمایندگی از موکل،برای امری اقدام مینماید.
انتخاب وکیل برای امور غیر حقوقی و غیر ازدعاوی در دادگاهها میتواند به صورت مدنی (عادی یا رسمی)باشد و برای وکالت در دادگستری جهت طرح دعاوی حقوقی یا کیفری،لازم است که از وکیل دادگستری استفاده شود.
موسسه حقوقی وکیل برتر با در اختیار داشتن وکلای پایه یک دادگستری متخصص و مجرب و همچنین کارشناسان و مشاوران حقوقی متعدد آماده ارائه خدمات زیر به شما شهروندان عزیز می باشد.
وکیل خانواده
پرونده های خانواده علی رغم اینکه ساده به نظر می رسند اما از ظرافت های بسیاری برخوردارند. بیشتر مردم تصور می کنند که می توانند بدون وکیل و صرفا با استفاده از یک مشاوره حقوقی رایگان اینگونه پرونده ها را به سرانجام برسانند.
اما این تصور بسیار نادرست است و قطعا بدون دسترسی به وکیل خانواده مناسب مجبور خواهید شد از بخشی از حقوق قانونی خود گذشت نمایید. دپارتمان حقوق خانواده موسسه حقوقی آماده ارائه خدمات زیر وکیل برتر می باشد.
- طلاق توافقی
- طلاق به درخواست مرد
- طلاق به درخواست زن
- مطالبه نفقه زوجه
- مطالبه نفقه فرزند
- مطالبه مهریه
- مطالبه اجرت المثل
- اخذ حضانت فرزندان
- روابط نامشروع
- تقسیط مهریه
- استرداد جهیزیه
وکیل مالیاتی
مالیات اصلی ترین منبع درآمد دولت هاست. از این رو همواره سعی در وصول مالیات از شهروندان و صاحبان شرکت ها و مشاغل می نماید. اما پرداخت مالیات و میزان آن همیشه دغدغه اصلی شرکت های خصوصی و صاحبان مشاغل است.
دپارتمان مالیاتی موسسه حقوقی وکیل برتر آماده ارائه خدمات مختلف در حوزه مالیات به مؤدیان مالیاتی می باشد.
- تنظیم اظهارنامه مالیاتی
- اعتراض به آراء قطعی هیئت های مالیاتی
- رفع ممنوع الخروجی بدهکاران مالیاتی
- مالیات بر ارزش افزوده
- معافیت های مالیاتی
- جرائم مالیاتی
وکیل ملکی
حقوق املاک از پرچالش ترین حوزه های حقوقی است. پیچیدگی های حوزه املاک از یک سو و ارزش مالی بسیار زیاد املاک از سوی دیگر موجب می شود که معاملات و چالش های حقوقی حوزه املاک از ریسک بسیار بالایی برخوردار باشد.
لذا در اکثر موارد مردم سعی می کنند از وکیل و مشاور متخصص این حوزه بهره بگیرند.
موسسه حقوقی وکیل برتر در دپارتمان املاک و مستقلات آمادگی دارد تا با معرفی وکلای متخصص و مشاوران مجرب ریسک معاملات ملکی را به حداقل رسانده و به حل چالش ها و دعاوی ملکی کمک نماید.
- خرید و فروش ملک
- دعاوی اجاره املاک
- پیش فروش آپارتمان
- الزام به تنظیم سند رسمی
- کمسیون های شهرداری
- فروش ملک مشاعی
- الزام به اخذ پایان کار
- تغییر کاربری املاک
- خلع ید و تخلیه
- رفع مزاحمت
- تصرف عدوانی
- وقف
وکیل ارث و وصیت
مباحث مربوط به ارث و وصیت بسیار مباحث پیچیده ای است و نیاز به محاسبات دقیقی دارد. از سوی دیگر با توجه به اینکه کلیه قوانین و مقررات مربوط به بخش ارث و وصیت از فقه اقتباس شده است، مملو از لغات و اصطلاحات فقهی به زبان عربی بوده که فهم آن را برای مردم بسیار مشکل می نماید.
همین تخصصی بودن اصطلاحات و نامفهوم بودن قوانین برای مردم موجب شده است که اختلافات بسیاری در این حوزه از حقوق برای مردم به وجود بیاید. موسسه حقوقی وکیل برتر در دپارتمان ارث و وصیت با در اختیار داشتن وکلای پایه یک متخصص و مشاورین حقوقی مجرب و متخصص آماده ارائه خدمات به شما عزیزان می باشد.
- گواهی انحصار وراثت
- دعاوی وصیت
- تحریر و تقسیم و ترکه
وکیل دعاوی کار و تامین اجتماعی
رابطه کارگر و کارفرما همیشه رابطه ای پرفراز و نشیب بوده است. حقوق کار به منظور حمایت از حقوق کارگران در مقابل ستم ها و بهره کشی های صاحبان سرمایه و کارفرماها وضع شد اما یکی از پرچالش ترین و پیچیده ترین شاخه های رشته حقوق می باشد.
عدم اطلاع صحیح از قوانین و مقرراتی که به فراخور تغییرات روابط اجتماعی و نوسانات اقتصادی همواره در حال تغییر و تحول می باشد موجب به وجود آمدن دعاوی و پرونده های بسیاری در این حوزه مهم از حقوق شده است.
همچنین مباحث مربوط به بیمه و تامین اجتماعی و عدم اطلاع کافی از مقررات آنها گاه می تواند کسب و کارهای مختلف به خصوص کسب و کارهای نو پا را تا مرز سقوط و ورشکستگی پیش ببرد.
لذا استفاده از وکیل پایه یک دادگستری و مشاوران حقوقی متخصص در امور دعاوی کار و تامین اجتماعی علاوه بر پیشگیری از به وجود آمدن اینگونه مشکلات می تواند به حل آنها بسیار کمک کند.
موسسه حقوقی وکیل برتر با داشتن بهترین وکلای پایه یک دادگستری می تواند شما در امور مربوط به حقوق کار و تامین اجتماعی یاری کند.
- اختلافات کارگر و کارفرما
- اعتراض به آراء هیئت های اداره کار
- طرح دعوی در دیوان عدالت اداری
- دعاوی بیمه و تامین اجتماعی
وصول مطالبات
در هر عمل حقوقی مجموعه ای از حقوق و تعهدات برای طرفین معامله ایجاد می شود. این حقوق و تعاهدات ایجاد شده می تواند مطالباتی را برای طرفین ایجاد نماید.
مثل تعهد به انجام کار یا پرداخت وجهی که عموما این پرداخت وجه به موجب چک، سفته و یا اسناد تجاری دیگر انجام می شود.
همین تعهدات که موجب ایجاد مطالبات برای افراد می شود می تواند منشاء بسیاری از دعاوی و پرونده های حقوقی باشد.
موسسه حقوقی وکیل برتر با در اختیار با تشکیل دپارتمان تخصصی وصول مطالبات با در اختیار داشتن وکلای پایه یک دادگستری و مشاوران حقوقی متخصص و مجرب آماده ارائه خدمات در زمینه وصول مطالبات می باشد.
- وصول چک
- وصول سفته
- وصول مطالبات قراردادی
وکیل ثبت
فرآیندهای ثبتی بسیار پیچیده و در عین حال حساس هستند. یک اشتباه ساده کافی است تا کسب و کار،برند یا حتی اختراع و طرح شما به درستی ثبت نشود و موجب از دست رفتن حقوق خود نسبت به آن شوید.
پیشنهاد ما این است که امور ثبتی حتما از افراد متخصص و توانمند در این حوزه استفاده نمایید. دپارتمان ثبت موسسه حقوقی وکیل برتر آماده ارائه خدمات زیر می باشد.
- ثبت شرکت
- ثبت برند و علائم تجاری
- ثبت اختراع و طرح صنعتی
- ثبت تغییرات شرکت
- ثبت شرکت بین المللی
- ثبت شرکت در مناطق آزاد
- ثبت شعبه شرکت خارجی
وکیل کیفری
وکیل کیفری باید توانایی و تخصص های خاصی داشته باشد. وکالت در امور کیفری علاوه بر سختی و پیچیدگی دارای حساسیت فراوانی است.
زیرا چنانچه به وکالت از شاکی به پرونده ورود کند می تواند موجب فرار مجرم گناهکار از مجازات و عدم دسترسی شاکی به حقوق خود شود و چنانچه به وکالت از متهم به پرونده ورود نماید یک استباه کوچک و یک دفاع اشتباه کافی است تا موجب مجازات یک انسان بی گناه شود.
موسسه حقوقی وکیل برتر با در اختیار داشتن یک تیم مجرب از وکلای پایه یک دادگستری آماده ارائه خدمات حقوقی در زمینه پرونده های کیفری و معرفی بهترین وکلای کیفری به شما عزیزان می باشد.
- قتل
- جعل
- ضرب و جرح
- کلاهبرداری
- انتقال مال غیر
- روابط نامشروع
- سرقت
- جرایم رایانه ای
وکیل شرکت ها
شرکت های تجاری عضو جدا نشدنی جامعه تجاری امروز می باشند. شرکت های تضامنی،سهامی خاص و عام، تعاونی ها و … امروزه نبض اقتصاد دنیا را در دست دارند.
اما این شرکت ها همواره با چالش های حقوقی مواجه می شوند که می تواند کسب و کار آنها را مختل نموده و حتی آنها در در معرض انحلال و ورشکستگی قرار دهد.
پس در امور مربوط به شرکت های تجاری حتما از وکلای متخصص و مشاوران حقوقی مجرب ما کمک بگیرید.
- انحلال شرکت
- تغییرات شرکت
- ورشکستگی
امور قراردادها
یک قرارداد شما را متعهد به انجام یک عمل یا پرداخت وجهی می کند. اما عدم دقت در تنظیم قرارداد می تواند تعهداتی را برای شما به بار آورد که هیچ گاه در تصور شما نبوده است یا طرف دیگر قرارداد را به راحتی از زیر بار تعهدات خراج نماید.
لذا بهتر است برای تنظیم متن قراردادهای خود همیشه از حضور و مشورت یک وکیل پایه یک دادگستری تهران یا مشاور حقوقی متخصص امور قرارداد استفاده نمایید.
- تنظیم قرارداد
- مشاوره قرارداد
- قراردادهای پیمانکاری
مشاوره حقوقی
در بسیاری از موارد مشکلات اساسی و پیچیده حقوقی حاصل بی دقتی های بسیار کوچک و پیش پا افتاده است. برای جلوگیری از اینگونه چالش ها عاقلانه ترین پیشنهاد، مشورت با افراد متخصص می باشد. دپارتمان مشاوره حقوقی موسسه حقوقی وکیل برتر
- مشاور حقوقی آنلاین
- مشاوره حقوقی تلفن
- مشاوره حقوقی حضوری
ماهیت وکالت
اما ماهیت وکالت چه به صورت رسمی و یا غیر رسمی،عقد جایز است و در هر زمان که موکل اراده نماید میتواند وکیل را ازسمت وکالت عزل نماید مگر اینکه به وجه ملزمی شرط برعدم عزل وکیل یا اصطلاحا وکالت بلاعزل اعطا شود.
حتما تاکنون به کسانی برخورده اید که در جستجوی وکیل دادگستری جهت مشاوره حقوقی و سپردن پرونده خود به وکیل دادگستری باشند،آیا از ویژگی هایی وکیل دادگستری اطلاعی دارید؟
آیا تا کنون جهت مشاوره حقوقی قبل از آنجام معامله به وکیل دادگستری و یا مشاور حقوقی مراجعه نموده اید؟
دعوی کیفری و دعوای حقوقی،چه تفاوت هایی باهم دارند؟ وکیل متخصص در امور کیفری کیست؟
ویژگی وکیل متخصص در امور کیفری چیست؟
آیا از خود پرسیده اید که هر وکیلی،امکان ورود و دخالت به هر پرونده ای را دارد یا خیر؟
وکیل دادگستری
نقش وکیل پایه یک دادگستری در مراجع قضایی
دو مرحله کلی در تمامی دعاوی حقوقی و قضایی، دفاع و قضاوت می باشد. طرفین دعوا حق دارند به هر شکل از ادعای خود دفاع نمایند و دادرس و قاضی وظیفه احراز حقانیت ادعا و قضاوت در مورد حکم نهایی را دارند.
در این بین، وکیل پایه یک دادگستری به واسطه دانش و تجربه خود، تخصص کافی را در دفاع از حقوق موکل خود، چه در نقش متهم یا خوانده و چه در نقش شاکی یا خواهان دارد.
به عبارت دیگر، قاضی وظیفه اجرای احکام عادلانه را بر عهده دارد اما هدف وکیل، اثبات دعوا یا رد آن به نفع موکل خود است و در این بین از هیچ تلاشی برای یافتن مدارک و مستندات و ادله کافی برای هدف خود دست بر نمی دارد.
نکات قابل توجه در انتخاب وکیل پایه یک دادگستری
وکیل پایه یک دادگستری
یک وکیل همانند یک پزشک یا یک مشاور، باید قابل اطمینان برای موکل خود باشد. از آنجایی که وکیل باید به تمامی جنبه های مشکلات موکل خود تسلط کامل داشته باشد تا بتواند به نحو احسن برای پیروزی وی در دعوا، تلاش نماید، جلب اعتماد حرف اول را در حوزه وکالت می زند.
این اعتماد از صداقت وکیل و امانت داری وی در حفظ اسرار و مدارک و همچنین مسئولیت پذیری وی نشأت می گیرد.
علاوه بر قابلیت اعتماد، انتخاب یک وکیل پایه یک دادگستری مجرب باید بر اساس دانش و تجربه وی نیز صورت گیرد. از آنجایی که بسیاری از قوانین و آیین نامه ها به صورت مرتب اصلاح می شوند، یک وکیل مجرب باید بر دانش به روز حوزه تخصصی خود تسلط داشته باشد تا بتواند بهترین و کوتاهترین مسیر را جهت موفقیت موکل خود طی نماید.
یک وکیل مجرب باید بر دانش به روز حوزه تخصصی خود تسلط داشته باشد تا بتواند بهترین و کوتاه ترین مسیر را جهت موفقیت موکل خود طی نماید.
علاوه بر این، هر بار مراجعه به راهروهای دادگستری، دروازه ای جدید از دنیای تجارب را به روی وی باز می کند. زیرا به تعداد انسان ها و پرونده های قضایی، دعاوی حقوقی و کیفری مختلف وجود دارد که هر کدام راه حل مخصوص به خود را داشته اند.
بنابراین وکلای باتجربه، با صرف کمترین زمان می توانند راه حل مناسب موکل خود را یافته و به وی در حل دعوا کمک نمایند.
هزینه گرفتن وکیل پایه یک یا حق الوکاله
طبق آیین نامه های مربوطه، هزینه وکالت به صورت توافقی بین وکیل و موکل تعیین می شود. اما آنچه در میزان حق الوکاله تأثیر گذار است، تخصص و تجربه وکیل است. هرچند حق الوکاله شامل هزینه های دادرسی، کارشناسی، ثبت درخواست و … نمی شود و موکل باید این هزینه ها را جداگانه پرداخت نماید.
تحصیلات وکیل پایه یک دادگستری
به طور کلی افرادی که در مقطع کارشناسی در یکی از رشته های حقوق یا الهیات و معارف اسلامی فارغ التحصیل شوند می تواند بعد از قبول شدن در دوره آزمون وکالت که سالانه یک بار انجام می شود و 2 سال به عنوان کار آموز زیر نظر یک وکیل سرپرست فعالیت کنند، و بعد از این مدت میتواند با داشتن مجوز تمام و کمال اقدام به گذاشتن دفتر کاری نمایید.
لازم به ذکر است فارغ التحصیلان دوره کارشناسی بعد از قبولی در آزمون وکالت نیز می توانند دفتر کاری خود را راه بیندازند اما با داشتن محدودیت های پرونده ای، مانند عدم ارائه پرونده های کیفری و جنایی از سوی دادگستری میباشد.
مهارت های لازم وکیل پایه یک دادگستری
در هر حرفه و پیشه ای توانایی های نهفته در آن باعث بالا بودن کیفیت کاری فرد میشود. به طور مثال یک پزشک قلب باید توانیهای در زمینه تشخیص انواع دردها و اینکه علت هر درد مربوط به قلب را تشخیص دهد. این مسئله برای یک وکیل پایه یک دادگستری نیز مطرح است. در این حوزه توانایی های وکیل باید چنین باشد:
داشتن فن بیان و سخنوری و تسلط کافی به زبان و ادبیات فارسی باشد تا به واسطه آن بتواند مطالب را به صورت سلیس و روان به دادگاه منتقل کند، تا بتواند رای مثبتی برای موکل خود بدست بیاورد.
داشتن جسارت یکی از مهم ترین توانیها به حساب میآید چرا که یک وکیل جسارت می تواند مطالبی را جمع آوری و عنوان کند که قاضی و دادگاه را متقاعد و به نفع موکل خود قرار دهد.
همچنین داشتن قدرت استدلال و خلاقیت ذهنی می تواند از دیگر توانایی های وکیل پایه یک باشد
دعوی کیفری و دعوی حقوقی
برای موفقیت در هر پرونده ای ،ابتدا باید بدانیم که پرونده کیفری باید تشکیل داده شود و یا حسب موضوع،پرونده در دادگاه حقوقی طرح شود.به صورت اختصار لازم است این موضوعات از هم تفکیک شوند،چرا که در نتیجه پرونده و صرفه جویی در وقت و هزینه موثر است.
هر رفتاری اعم از فعل یا ترک فعل که در قانون برای آنها مجازات تعیین شده باشد،جرم است.
،مانند(کلاهبرداری، جرایم پزشکی ،خیانت در امانت، سرقت ،قتل ، ضرب و جرح ، و…) پروندههایی که براین اساس تشکیل میشود،پرونده کیفری و نیازمند وکیل کیفری است.
اما موضوعات دیگری که در دادگاه حقوقی مطرح میشود، مانند( طلاق توافقی، طلاق غیابی، خلع ید، ، الزام به تنظیم سند رسمی، وکیل مهریه ، مطالبه وجه سفته یا چک و…) پرونده حقوقی است و باید در فرم مخصوص دادخواست باشد،پرونده حقوقی ،نیازمند وکیل حقوقی میباشد.
وظایف یک وکیل چیست؟
اولین قدم در شناخت تفاوت وکیل با مشاور حقوقی آشنایی با وظایف وکیل است. تمامی وکلا بهطور کلی یک سری وظایف اصلی و مهم را به عهده میگیرند از جمله:
۱. مشاوره به مراجعان در خصوص مشکل پیش آمده ( حقوقی و کیفری)
۲. تهیه پیشنویس و قرارداد برای درج در پرونده و پیشبرد امور حقوقی و قضایی قید شده موکل خود
۳. حضور در دادگاه بهعنوان نماینده موکل خود و دفاع از آنها
۴. شرکت در جلسات و مذاکرهها به منظور کشف اطلاعات بیشتر، بررسی بیشتر پرونده و یا ارائه توضیحات یا دلایل و مدارک به ذینفعان
۵. جمع آوری و نگهداری از مستندات و مدارک مربوط به پرونده برای ارائه به دادگاه جهت دفاع از موکل خود
۶. ارائه مدارک و شواهد به دادگاه و دفاع از موکل
۷. تحلیل نتیجه موارد با استفاده از دانش رویههای قضایی
مشاور حقوقی کیست؟
مشاور حقوقی با دانش و تسلطی که بر قوانین و اصول حقوقی دارد میتواند به ادارات، سازمانها و شرکتهای خصوصی در زمینههای حقوقی مشاوره و کمک کند.
مدیران شرکتها با توجه به وظایف و مسئولیتهایی که دارند با کمک مشاور میتوانند تصمیمات درستتر و منطقیتری بگیرند زیرا که در بسیاری از تصمیمهایی که مدیران اجرایی اتخاذ میکنند.
اگر از قوانین حقوقی حاکم بر آن خبر نداشته باشند، ممکن است متحمل ضررهای جبران ناپذیری مادی و معنوی شوند.
این روزها در بیشتر شرکتها و سازمانها قسمت مهمی به نام مشاور حقوقی وجود دارد که از یک یا چند تن از کارشناسان مشاور حقوقی تشکیل شده است.
به دلیل تخصصی شدن امور، ما امروزه مشاورهای گوناگونی را میبینیم مانند: مشاور مدیریت، مشاور توسعه کسبوکار، مشاور سرمایهگذاری در بورس، مشاور دیجیتال مارکتینگ، مشاور کسب و کارهای اینترنتی و … که مشاور حقوقی هم یکی از شاخههای تخصصی مشاوره می باشد.
با ۳ فرق مشاور و پیمانکار قبل از همکاری با آنها آشنا شوید!
تفاوت وکیل با مشاور حقوقی
مشاور حقوقی چه وظایفی دارد؟
قبل از اینکه با تفاوت وکیل با مشاور حقوقی آشنا شوید باید وظایف مشاور حقوقی را نام ببریم. مشاور حقوقی میتواند در زمینههای زیر مشغول به کار شود:
۱. امور مربوط به دعاوی
شرکتها و سازمانها در طول دوره فعالیت خود ممکن است درگیر دعاوی گوناگونی شوند که در این دعاوی یا نقش خواهان (طرحکنندهی دعوا) را دارند یا نقش خوانده (کسی که دعوایی علیه او طرح شده است).
گاهی اوقات شرکتها بهجای اینکه برای این دعاوی به عقد قرارداد با وکیل دادگستری مبادرت کنند، از مشاورین حقوقی خود بهره میبرند تا یا لوایح موردنیاز را تهیه و تدوین کنند یا در صورت داشتن پروانهی وکالت، خود بهعنوان وکیل شرکت وارد عمل شوند.
۲. امور مربوط به قراردادها
در خصوص قراردادهایی که شرکت یا سازمان مربوطه با آن سر و کار دارد، مشاور حقوقی بررسیهای لازم را انجام میدهد و نکات مهم را بیان میکند؛ همچنین گاهی اوقات این مشاور وظیفه تهیه پیشنویسهای قراردادی را بر عهده دارد. برخی اوقات در بعضی شرکتها نیز قراردادها صرفا با تأیید و امضای مشاور حقوقی به توافق نهایی میرسد.
۳. امور مربوط به پژوهشها
در برخی موارد، یک مشاور حقوقی میتواند بر اساس سوالات خاص مشتری خود، به منظور ارائه مشاوره دقیق و به موقع، تحقیق کند. این امور برای راهبری شرکت مربوط یا حل مشکلات آن انجام میشود.
برای این کار، مشاور حقوقی ابتدا به مطالعات حقوقی در رابطه با موضوع موردپژوهش میپردازد و سپس گزارش یا پیشنهادهایی در آن خصوص ارائه میکند.
گاهی پژوهشهای انجامشده خصوصا در ارگانهای دولتی میتواند با طی تشریفات لازم منجر به پیشنهاد لایحهی قانونی جدید یا تغییر و تفسیر قوانین موجود شود.
۴. ارائه پیشنویس و تنظیم قرارداد
مشاور حقوقی باید تمام خسارات و مسئولیتها و اختیارات فسخ و ضمانتها و شروط عقد را در قرارداد پیشبینی کند .
همچنین هر مورد حقوقی مربوط به کارفرما اعم از چکها و سفتهها را نیز مدیریت کند و نباید اجازه دهد در عقد قراردادی از سوی کارفرمای خود ابهام وجود داشته باشد یا قوانین حاکم بر کشور نادیده گرفته شود زیرا نادیده گرفتن این قوانین به علت مقدم بودن بر هر قراردادی موجب بطلان آنها خواهد شد.
همچنین نگارش و ارائه پیشنویس نامههای حقوقی در مورد انواع فعالیتها و قراردادهای تجاری و … از وظایف مشاور حقوقی است.
آن ها همچنین میتوانند نامهها را به افراد مربوطه ارسال کنند. توافقنامههایی که بین افراد و شرکتها رد و بدل میشود توسط مشاور بررسی میگردد تا بهترین نتیجه و منفعت را برای سازمان و مشتریها به دنبال داشته باشد.
۴ تفاوت وکیل با مشاور حقوقی
با آنکه وکلا به مشتریان خود مشاوره حقوقی داده و در برخی موارد به عنوان نماینده آنها عمل میکنند اما تفاوت وکیل با مشاور حقوقی در چیست؟
۱. اولین تفاوت یا در اصطلاح فرق وکیل با مشاور حقوقی در این است که فارغالتحصیلان رشته حقوق در تمامی مقاطع میتوانند در شرکتها و سازمانهای خصوصی و دولتی بهعنوان مشاور حقوقی به فعالیت بپردازند برخلاف وکالت که نیاز به گذراندن آزمون وکالت و قبولی در آن دارد که در نتیجه به اخذ پروانه وکالت میانجامد.
مشاور حقوقی در صورت داشتن پروانه میتواند بهعنوان وکیل شرکت در دعاوی حضور داشته باشد
۲. مشاور حقوقی اصولا با انعقاد قرارداد مشاوره در شرکتها و سازمانها به فعالیت میپردازد و به استخدام رسمی شرکت یا سازمان محل فعالیت خود در نمیآید.
به همین دلیل دستمزد مشاور حقوقی بهصورت ساعتی تعیین میشود؛ بهعبارت دیگر، مشاور حقوقی موظف است تعداد ساعت معینی مثلا ۵۰ ساعت) را به شرکت طرف قرارداد خود اختصاص دهد و در ازای هر ساعت مبلغی دریافت کند.
آیا مشاوران مشمول قانون کار هستند؟ چه قراردادی باید با آنها تنظیم کرد؟
۳. دیگر تفاوت وکیل با مشاور حقوقی در این است که دارندگان پروانه وکالت، قضاوت و سردفتری نمیتوانند به استخدام رسمی سازمان یا شرکتی در آیند و در این صورت لازم است پروانه خود را نزد مرجع مربوط موقتا تودیع کنند.
این در حالی است که چنین الزامی برای مشاور حقوقی وجود ندارد و او میتواند ضمن فعالیت در نقش مشاور، در صورت امکان بهعنوان یکی از مشاغل گفتهشده نیز فعالیت کند.
در حال حاضر به افرادی که دارای تحصیلات کارشناسی و بالاتر از آن میباشند و مشاوره میدهند مشاور حقوقی میگویند لذا نیاز به مجوزی نخواهند داشت و با مشاوران قوه قضائیه متفاوت هستند زیرا برای مشاوره قوه قضائیه نیاز به آزمون جداگانه است.
۴. از آنجایی که یکی از وظایف اصلی مشاوران حقوقی ارائه راهنمایی و مشاوره حقوقی است این راهنماییها هم میتواند به یک شخص و هم به یک سازمان و شرکت ارائه گردد و میتواند در تمامی زمینههای تجاری و قراردادها و مذاکرات مرتبط با آنها باشد که در نتیجه افراد با آگاهی از جنبههای قانونی و حقوقی کار و فعالیت تجاری خود تصمیمات درست را اتخاذ میکنند.
اما وکیل معمولا در مواردی به فرد مشاوره میدهد که جرم یا مشکلی ایجاد شده و افراد برای بررسی جنبههای حقوقی و یا کیفری آن ها نیازمند راهنمایی هستند.
در مورد تفاوت وکیل با مشاور حقوقی نیاز به راهنمایی دارید؟
با آنکه مخاطب قانون، تمامی آحاد جامعه هستند و اصولاً ۱۵ روز پس از انتشار قانون در روزنامه رسمی کشور، تمامی افراد مطلع از آن فرض میشوند، لیکن به نظر میرسد که به چند دلیل، آن اطلاع واقعی در میان مردم محقق نمیشود و نیاز به مشاوره تخصصی حقوقی پیدا میشود.
در این مطلب با تفاوت وکیل با مشاور حقوقی آشنا شدید. بنابراین مشاوره حقوقی میتواند در تمامی امور حقوقی و موارد قانونی زندگی اجتماعی به کار آید.
البته به دلیل تخصصی شدن امور، مشاوره حقوقی نیز ممکن است به تناسب تفاوت امور و مسائل حقوقی، تخصصی شود و هر مشاوری در زمینه خاصی که تبحر لازم را دارد، به مشاوره حقوقی بپردازد.
بهتر است برای پیشبرد پرونده های حقوقی شرکت خود بعد از انتخاب یک مشاور حقوقی مناسب، اقدام به انعقاد قرارداد مشاوره با او نمایید. تیم حقوقی موسسه برتر در تمام مراحل تنظیم و بررسی قرارداد در کنار شما است تا شما و کسب و کار شما از نظر حقوقی کاملاً ایمن شده باشد.در ادامه این مقاله با ما همراه باشید
تفاوت وکیل پایه یک دادگستری با وکیل پایه 2 در چیست؟
وکلای پایه دو فقط حق شرکت در محاکم کیفری که به جرم های تعزیری حبس کمتر از 10 سال، شلاق و جزای نقدی و اقدامات تامینی ختم میشود را دارند.
و در پرونده های حقوقی نیز که با خواسته کمتر از 500 میلیون ریال باشد و موضوع پرونده غیر مالی باشد میتواند از حقوق موکل خود دفاع کنند.
وکیل پایه یک دادگستری حق شرکت در تمامی دادگاه ها اعم از حقوقی،کیفری و غیره را دارد.همچنین وکلایی که از کانون وکلای دادگستری پروانه اخذ میکنند در وحله اول 2 سال کارآموزی را باید طی کنندو زیر نطر وکیل سرپرست به دفاع از حقوق موکل می پردازند و پس از 2 سال و تایید صلاحیت عملی موفق به اخذ پروانه وکالت پایه 1 شوند.
در حالی که وکیل پایه یک دادگستری این اختیار را دارد که بدون هیچ محدودیتی در تمامی محاکم حقوقی یا کیفری در کل ایران فعالیت حقوقی داشته باشد
وظایف وکیل پایه یک دادگستری چیست؟
هر وکیل و موکلی نسبت به همدیگر وظایفی دارند که به برخی از آنها می پردازیم
تعهدات وکیل
• اگر وکیل سهل انگاری کند و هرگونه خسارتی به موکل وارد کند ان وکیل مسئول خواهد بود
• وکیل باید در تمامی امور و اعمال مصلحت و منافع موکل را در نظر بگیرد و برای دفاع از موکل خود بهترین و اصولی ترین راه های قانونی را بیابد
• استرداد اموال تحویلی به این دلیل که وکیل امین است و آنچه را که در اثر وکالت به دست می آورد باید به موکل تحویل دهد
• تسلیم صورتحساب وکالت به موکل وکیل باید ریز و جزئیات هزینه هایی که برای عمل وکالت پرداخته و میزان دقیق حق الوکاله را در اختیار موکل قرار دهد تا او به صورت کامل از تمام هزینه ها مطلع شود
تعهدات موکل
• اگر وکیل در راستای انجام وظایفش تعهدی در مقابل ثالث میپذیرد در واقع موکل را متعهد کرده و موکل باید به آن تعهد پایبند باشد
• پرداخت حق الوکاله وکیل که طبق قرارداد یا عرف یا تعرفه پرداخت می شود
• پرداخت هزینه های مربوط به امور وکالت مثل عوارض و مالیاتی که وکیل پرداخته است،وکیل هیچ گونه وظیفه ای نسبت به این هزینه ها ندارد
وکیل پایه یک خوب چه ویژه گی هایی دارد؟
اولین و مهمترین خصوصیات یک وکیل خوب به روز بودن از نظر مسائل حقوقی میباشد.تغییرات قوانین و مقررات اقتضا می کند وکلا نسبت به این تغیرات آگاه باشد و دانش خود را نسبت به قوانین و مقررات اصلاح شده به روز رسانی نماید.
از این گذشته شمار قوانین بسیار زیاد و پراکنده است.وکیل با توجه به حوزه تخصصی که برای خود انتخاب میکندباید اشراف کامل به قوانین آن حوزه داشته باشد تا حتی المقدور خسارت جبران ناپذیر و غیر منتظره ای به سبب بی اطلاعی او نسبت به قوانین مختلف برای موکل ایجاد نشود.
دومین خصوصیت مهم و پر اهمیت یک وکیل خوب امانتداری او است.وکیل محرم اسرار موکل خود است و هرگز حتی پس از پایان پرونده نیز جزئیات پرونده مقابل را جلوی هیچ کس فاش نکند.
سومین خصوصیت وکیل خوب این است که یه دنبال فریب موکل خود نباشد و به عبارت دیگر یک وکیل خوب پس از اطلاع کامل از پرونده مسیر قانونی و منطقی موضوع دعوا را واضح و شفاف به اطلاع موکل می رساند.
هرگز از جملاتی مثل صد در صد ما در پرونده پیروز می شویم و یا پیروزی در چرونده را تضمین می کنم و از این نوع کلمات که به نوعی امید واهی به موکل می دهد را به کار نمیبرد
چهارمین خصوصیت وکیل خوب برخورد محترمانه با قاضی طرف مقابل و موکل خود و رعایت تمامی اصول اخلاقی است.
از دیگر خدمات جدیدی که به مجموعه اضافه شده ثبت شرکت میباشد. شما میتوانید جهت انواع ثبت شرکت با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید