وکیل پایه یک دادگستری

وکیل پایه یک دادگستری

قبل از هر اقدامی برای انتخاب یک وکیل برای انجام امور حقوقی خود باید بدانید که یک وکیل متخصص در امور حقوقی چه ویژگی­‌هایی باید داشته باشد.

 

از آنجایی که همه افراد در طول زندگی خود دچار مشکلات حقوقی، خانوادگی و پرونده‌های قضایی خواهند شد، نیازمند مشاوره و بهر‌ه­‌مندی از یک وکیل پایه یک دادگستری خبره در آن زمینه هستند که پرونده‌های خود با خیال راحت به او محول کنند.

همانطور که انتخاب یک وکیل خوب هم همانند انتخاب پزشک خوب کار سختی است، مخصوصا انتخاب وکیلی که در تمامی زمینه­‌های وکالت مانند: مشاوره حقوقی، وکیل خانواده، وکیل ملکی، وکیل حقوقی، وکیل چک و امور مالی، وکیل شرکت­‌ها و … تخصص داشته باشد.

اگر آن وکیل آگاهی کامل و اطلاعات بروز را نداشته باشد نمی­‌تواند به خوبی از حقوق موکل خود دفاع کند. داشتن دانش روز برای وکالت در اموری همانند: جرائم رایانه‌ای، حقوق فضای مجازی و اینترنت و مسائل حقوقی مربوط به استارتاپ‌­ها برای یک وکیل پایه یک دادگستری خوب و حرفه ای امری ضروری است.

 

مزایا و محاسن حرفه وکالت

درباره دشواری های پیشه وکالت داد سخن دادیم اما انصاف نیست که از مزایا و محاسن آن نیز چیزی نگوییم. اصولاً در تمام مشاغل اگر دشواری هایی هست بالطبع مزایایی هم در کنار آن وجود دارد منتها به اقتضای هر شغلی ممکن است درصد این سختی ها و مزایا متغیر باشد اما اگر عادلانه قضاوت کنیم باید بپذیریم که دشواری های حرفه وکالت نسبت به مزایای آن غالب است و من حيث المجموع شغل دشواری است

با این حال محاسن وکالت را میتوان به شرح زیر برشمرد :

  • آزادی نعمت بزرگی است همین که انسان در شغل خود احساس آزادی کند میتواند امتیاز مثبتی برای او محسوب شود وابستگی به مقام بالا و اطاعت از دستورات اداری مافوق در یک اداره دولتی یا از یک کارفرمای خصوصی همواره برای روح انسان آزار دهنده است گاهی اطاعت از دستورهای رئیس و مافوق گوهر انسانی را مخدوش و آدمی را وادار به انجام کارهایی میکند که ممکن است برخلاف میل باطنی او باشد.
    حال آن که رهایی از هرگونه قید و بند دستوری در محیط شغلی موجب آسودگی و آرامش روح انسان است.
    هر چند وکیلان به تعداد موکلان خود کارفرمایانی برای خود دارند ولی خوشبختانه رابطه ی آنان به گونه ای نیست که وکیلان را در موضع مرئوس و موکلان را در جایگاه رئیس قرار دهد چه در قبول دعوای موکلان و چه در ادامه روند کار وکالت وکیل از آزادی کاملی برخوردار است که البته این آزادی فقط در نُرمهای قانونی محدودیتهای مختصری میتواند داشته باشد .و گرنه کار وکالت اصولاً بر مدار آزادی و آزادگی می چرخد و از این است که وکیلان در جوامع استبداد زده به راحتی میتوانند در برابر مظالم و نابرابریهای حکومت با سربلندی و سرفرازی و مردانگی، استقامت، ستیز و پایداری کنند.
  • از دیگر نتایج آزادی در شغل وکالت این است که آغاز و انجام کارها در اختیار وکیل است و به استثنای اوقات حضور در جلسه دادرسی در دادگاه ها، هیچ کس به وکیل پایه یک دادگستری نمی تواند بگوید که چه زمانی در سر کار حاضر و در چه ساعتی به کارش پایان دهد و چه روزهایی در دفتر کارش باشد و یا نباشد.بنابراین تنظیم اوقات کار کاملا در دست وکیل است و او با برنامه ریزی خوب میتواند اوقات و ایام خود را برای کار ،تفریح مطالعه و هر کار دیگری تنظیم .کند از کسی مرخصی نمیگیرد و به کسی باج نمی دهد و از شخصی تملق نمی.کند اصولاً زمان برای وکیل پایه یک دادگستری ارزش ویژه ای دارد چرا که وکیل از اوقات خود میتواند بهترین استفاده ها را بکند .

از دیگر مزایای وکالت آن است که پس از احقاق حق موکل و به ثمر رسیدن تلاش های وکیل احساس لذت بخش و خوشایندی به وکیل دست میدهد که خستگی را از تن او به در میکند این احساس مانند احساس جراحی است که پس از عمل جراحی موفقیت آمیز بهبودی بیمار را به عینه مشاهده میکند و از عمل جراحی خــود خشنود میشود.

منتها در حرفه پزشکی قوانین فیزیولوژی و بیولوژی (طبیعی) حاکم است اما در حرفه وکالت قوانین دست ساخت و اعتباری بشر حکومت دارد کـه هـم قوام و هم اجرای آن در دست انسان است.

بنابراین حتا اگر وکیل کار خود را به درستی هم انجام داده باشد ممکن است در عمل به ناکامی بینجامد در حالی که پزشک با اطلاع از قوانین طبیعی چنانچه کار خود را به درستی انجام دهد محال است که عمل او به ناکامی و بدفرجامی بینجامد.

  • کار وکالت کار علمی و تحقیقی .است هر موضوعی میتواند وکیل را برای تفکر و تحقیق پیرامون آن موضوع وادارد برای احقاق حقوق موکل مظلوم گاهی وکیل ناچار است قوانین را از نو مطالعه و یا قوانین مرتبط با موضوع را بررسی و جستجو کند. اگر قانع نشد لامحاله باید به کتابهای حقوقی که به شرح آن قانون پرداخته مراجعه و مطالعه کند برای بررسی بیشتر موضوع حتا ممکن است با همکاران و دوستان خود نیز مذاکره و مشورت کند زمانی که برای حل معظل موکل خود از طرق قانونی به نتایج مثبتی میرسد احساس خوشایندی به وکیل دست میدهد و او را از نظر وجدانی قانع می سازد.حال آن که این حالات و ویژگیها در بسیاری از مشاغل وجود ندارد. در غالب مشاغل، شاغلین از صبح تا شام به کارهای یکنواختی می پردازند که هم از لحاظ جسمی و هم از حیث روحی برای آنها خسته کننده و آزار دهنده است. ٥- چون وکیل دائماً در حال تفکر و تحقیق راجع به موضوعات و مسائل مختلف موکلان است لذا روز به روز به اندوخته های علمی وکیل به ویژه درباره مسائل و موضوعات اجتماعی افزوده میشود زیرا کار او کار یکنواخت و یک بعدی نیست

بلکه با موضوعات مختلفی سر و کار دارد این است که آشنایی با مسائل مختلف و اندیشه برای جستن راه حلهایی برای آن ،مسائل وکیل را در عرصه های گوناگون هوشیار و آگاه میسازد. این آگاهی در موضوعات متعدد في نفسه ارزش بسزایی در زندگی وکیل دارد که صاحبان بسیاری از مشاغل از آن محرومند.

٦- مزایایی که برای شغل وکالت از آنها در بالا نام بردیم باعـث شـده کـه وکیل در جامعه به عنوان یک نخبه و روشنفکر اجتماعی قلمداد گردد به همین جهت افراد جامعه به دیده احترام به وکیل مینگرند و در همه جوامع شغل وکالت از مشاغل برجسته و دارای منزلت بالای اجتماعی است هر چند متأسفانه اخیراً دستهایی در کار است تا به طرق گوناگون ارزش اجتماعی وکیل دادگستری را در جامعه کاهش دهد.

اما هیچ یک از این تلاشهای ناجوانمردانه و نابخردانه نخواهد توانست از گوهر و ارزش واقعی وکیل دادگستری چیزی کم کند

 

وکیل پایه یک دادگستری در امور ملکی و زمین چه کمک و اختیاراتی دارد؟

وکیل دادگستری که در امور ملکی و زمین فعالیت می‌کند، متخصص در قوانین مربوط به ملکیت و امور زمینی است. وظایف یک وکیل دادگستری در این حوزه شامل موارد زیر می‌شود:

 

  1. مشاوره حقوقی: وکیل دادگستری متخصص در امور ملکی و زمینی مشاوره‌ای برای موارد مختلف ارائه می‌دهد. این شامل مشاوره در خرید و فروش ملک، اجاره، اقامت و حقوق وراثتی مرتبط با اموال است.

 

  1. تدوین سند: وکیل پایه یک دادگستری مسئول تهیه و تنظیم اسناد حقوقی مربوط به ملکیت، مانند عقود خرید و فروش، قراردادهای اجاره، و دیگر اسناد مرتبط است.

 

  1. نمایندگی در دادگاه: وکیل پایه یک دادگستری ممکن است نماینده مشتریان خود در دادگاه‌ها باشد، بخصوص در مواردی که به اختلافات مربوط به امور ملکی و زمینی می‌پردازد.

 

  1. حل اختلاف: وکیل پایه یک دادگستری می‌تواند در راه حل اختلافات مربوط به ملکیت و زمینی نقش داشته باشد، از جمله اختلافات مربوط به مرز و حد، نحوه استفاده از املاک، و تفسیر اسناد قانونی.

 

  1. تحقیقات و تجزیه و تحلیل: وکیل پایه یک دادگستری برای موارد خاصی که نیاز به تحقیق و تجزیه و تحلیل دقیق دارند، می‌تواند این کار را انجام دهد تا به حل مسائل مشتریان خود کمک کند.

 

به طور کلی، وکیل دادگستری در امور ملکی و زمینی به مشتریان خود در امور حقوقی مربوط به ملکیت و امور زمینی کمک می‌کند و به آنها در راه حل اختلافات و رعایت قوانین کمک می‌کند.

وکیل

وکیل پایه یک در تمور حقوق مالیاتی

وکیل دادگستری حقوق مالیاتی یک وکیل است که تخصص و تجربه‌ای در زمینه قوانین و مقررات مالیاتی دارد و از طریق مراجع قضایی، مشاوره و نمایندگی حقوقی را به موکلین ارائه می‌دهد.

این افراد می‌توانند در برخی از موارد مانند اخذ حقوق، اعتراض به تصمیمات مالیاتی، حل اختلافات مالیاتی و غیره به مشتریان خود کمک کنند.

آن‌ها نیز می‌توانند مشاوره‌هایی در مورد بهینه‌سازی مالیاتی برای شرکت‌ها و افراد ارائه دهند. در عمل، وکیلان حقوق مالیاتی می‌توانند در تمامی مراحل از ارائه مشاوره تا نمایندگی در دادگاه‌ها به موکلین خود کمک کنند تا در مسائل مالیاتی موفقیت حاصل کنند.

 

وکیل پایه یک دادگستری در امور حقوق بین الملل

وکیل دادگستری حقوق بین‌الملل یک حرفه‌ای حقوقی است که در زمینه حقوق بین‌الملل فعالیت می‌کند. این وکیل‌ها مسائل حقوقی مرتبط با تعاملات بین‌المللی مانند تجارت بین‌المللی، قراردادهای بین‌المللی، استثناءات بین‌المللی، حقوق بشر بین‌المللی و سایر مسائل را بررسی و راه‌ حل‌ های حقوقی مناسب را ارائه می‌دهند.

این وکلا برای مشاوره و نمایندگی مشتریان خود در دادگاه‌ها و در مذاکرات بین‌المللی فعالیت می‌کنند. برای توانایی انجام این کارها، وکیل دادگستری حقوق بین‌الملل باید دانش و تخصص گسترده‌ای در زمینه حقوق بین‌الملل داشته باشد و با قوانین و مقررات مختلف کشورها و سازمان‌های بین‌المللی آشنا باشد.

وکیل پایه یک دادگستری در امور جرم و جنایت

وکیل دادگستری یا وکیل جرم و جنایت یک وکیل حقوقی است که در امور مربوط به جرم و جنایت مشغول به فعالیت است. این وکلای حقوقی معمولاً دارای تخصص و تجربه در زمینه‌هایی مانند کیفری، جرم‌شناسی، ادله‌گری، و سایر موارد مرتبط با قضایی هستند.

 

وکیل پایه یک دادگستری در امور جرم و جنایت ممکن است وظایف و مسئولیت‌های متنوعی داشته باشد، از جمله:

 

  1. نمایندگی و دفاع از متهمین در دادگاه‌ها: وکیل دادگستری مسئولیت دفاع از متهمین را در دادگاه‌های کیفری بر عهده دارد. این شامل تحلیل مدارک، آماده‌سازی دفاع، پرسیدگی شاهدان، و پیگیری مراحل دادرسی است.

 

  1. ارائه مشاوره حقوقی به متهمین: وکیل دادگستری ممکن است به عنوان مشاور حقوقی برای متهمین عمل کند و آن‌ها را در مورد حقوق و حقوق دفاعی خود راهنمایی کند.

 

  1. نمایندگی قربانیان: در بعضی موارد، وکیل دادگستری می‌تواند به عنوان وکیل قربانیان عمل کرده و حقوق آنان را در دادگاه مورد حمایت قرار دهد.

 

  1. مشاوره و نظارت بر رفتار متهمین: وکیل پایه یک دادگستری ممکن است به عنوان مشاور حقوقی برای متهمین عمل کرده و آن‌ها را در مورد رفتارهایی که ممکن است منجر به افزایش تشدید مجازات شوند راهنمایی کند.

 

  1. همکاری با نهادهای قضایی: وکیل پایه یک دادگستری ممکن است با نهادهای قضایی مختلف مانند دادگاه‌ها، دفاتر ادله، و نهادهای انتظامی همکاری داشته باشد تا موارد مختلف جنایی را پیگیری و حل کند.

 

به طور کلی، وکیل دادگستری در امور جرم و جنایت مسئولیت‌های حقوقی گوناگونی دارد و وظیفه دارد حقوق مشتریان خود را حفظ و دفاع کند.

 

دسترسی به وکیل پایه یک و خدمات حقوقی

  1. همه افراد حق دارند برای حفظ و احراز حقوق خود و دفاع از آنها در تمام مراحل دادرسی کیفری از وکیل مورد نظر خود کمک بگیرند.

 

  1. دولت‌ها باید تضمین کنند که رویه‌های کارآمد و مکانیسم‌های پاسخگو برای دسترسی مؤثر و برابر به وکلا برای همه افراد در قلمرو آنها و تابع صلاحیت‌شان، بدون هیچ گونه تمایزی، مانند تبعیض بر اساس نژاد، رنگ، منشاء قومی، جنسیت، زبان، مذهب، عقاید سیاسی یا سایر عقاید، منشأ ملی یا اجتماعی، دارایی، تولد، وضعیت اقتصادی یا سایر موقعیت ها.

 

  1. دولت ها باید تأمین بودجه کافی و سایر منابع را برای خدمات حقوقی به فقرا و در صورت لزوم برای سایر افراد محروم تضمین کنند. انجمن های حرفه ای وکلا باید در سازماندهی و ارائه خدمات، تسهیلات و سایر منابع همکاری کنند.

 

  1. دولت‌ها و انجمن‌های حرفه‌ای وکلا باید برنامه‌هایی را برای اطلاع عموم در مورد حقوق و وظایف خود طبق قانون و نقش مهم وکلا در حمایت از آزادی‌های اساسی خود ترویج کنند. باید توجه ویژه ای به کمک به فقرا و سایر افراد محروم شود تا آنها را قادر سازد تا از حقوق خود دفاع کنند و در صورت لزوم از کمک وکلا استفاده کنند.

 

تدابیر ویژه در امور عدالت کیفری

  1. دولت ها باید اطمینان حاصل کنند که همه افراد بلافاصله توسط مقام صلاحیت دار از حق آنها برای کمک به وکیل پایه یک انتخابی خود در هنگام دستگیری یا بازداشت یا در صورت متهم شدن به یک جرم کیفری مطلع شوند.

 

  1. چنین افرادی که وکیل ندارند، در تمام مواردی که مصلحت عدالت ایجاب می‌کند، می‌توانند از وکیلی با تجربه و صلاحیت متناسب با ماهیت جرمی که به آنها محول شده است، برای ارائه اثربخش برخوردار باشند. مساعدت حقوقی، بدون پرداخت توسط آنها در صورتی که فاقد ابزار کافی برای پرداخت چنین خدماتی باشند.

 

  1. دولت‌ها همچنین تضمین خواهند کرد که همه افراد دستگیر شده یا بازداشت شده، با یا بدون اتهام کیفری، دسترسی سریع به وکیل داشته باشند و در هر صورت حداکثر چهل و هشت ساعت از زمان دستگیری یا بازداشت.

 

  1. همه افراد دستگیر شده، بازداشت شده یا زندانی باید فرصت، زمان و امکانات کافی برای ملاقات و برقراری ارتباط و مشورت با وکیل پایه یک دادگستری، بدون تأخیر، شنود یا سانسور و کاملاً محرمانه در اختیار داشته باشند. چنین مشورت هایی ممکن است در دید مقامات مجری قانون باشد، اما نه در شنوایی.

 

صلاحیت ها و آموزش

  1. دولت ها، انجمن های حرفه ای وکلا و مؤسسات آموزشی باید اطمینان حاصل کنند که وکلا از آموزش و آموزش مناسب برخوردار هستند و از آرمان ها و وظایف اخلاقی وکیل پایه یک دادگستری و حقوق بشر و آزادی های اساسی شناخته شده توسط قوانین ملی و بین المللی آگاه می شوند.

 

  1. دولت‌ها، انجمن‌های حرفه‌ای وکلا و مؤسسات آموزشی باید اطمینان حاصل کنند که هیچ تبعیضی علیه فردی در رابطه با ورود یا ادامه فعالیت در حرفه وکالت به دلایل نژاد، رنگ، جنس، منشاء قومی، مذهب، سیاسی یا سایر عقاید، منشاء ملی یا اجتماعی، دارایی، تولد، وضعیت اقتصادی یا سایر شرایط، به جز این که شرطی که وکیل پایه یک دادگستری باید تابعیت کشور مربوطه باشد، تبعیض آمیز تلقی نخواهد شد.

 

  1. در کشورهایی که گروه ها، جوامع یا مناطقی وجود دارند که نیازهای آنها به خدمات حقوقی برآورده نمی شود، به ویژه در جایی که این گروه ها دارای فرهنگ، سنت یا زبان متمایز هستند یا قربانی تبعیض های گذشته شده اند، دولت ها، انجمن های حرفه ای وکلا و مؤسسات آموزشی. باید تدابیر ویژه ای را برای ایجاد فرصت برای ورود نامزدهای این گروه ها به حرفه وکالت و اطمینان از دریافت آموزش های متناسب با نیاز گروه های خود اتخاذ کنند.

 

وظایف و مسئولیت

  1. وکلا باید همیشه شرافت و حیثیت حرفه خود را به عنوان کارگزاران اساسی اجرای عدالت حفظ کنند.

 

  1. وظایف وکلا در قبال موکلان عبارتند از:

 

الف) توصیه به مراجعین در مورد حقوق و تعهدات قانونی آنها و در مورد عملکرد سیستم حقوقی تا آنجا که به حقوق و تعهدات قانونی مشتریان مربوط است.

 

ب) کمک به مشتریان به هر طریق مناسب و انجام اقدامات قانونی برای حفظ منافع آنها.

 

(ج) کمک به مشتریان در برابر دادگاه ها، دادگاه ها یا مقامات اداری، در صورت لزوم.

 

  1. وکلای دادگستری در حمایت از حقوق موکلان خود و در جهت پیشبرد امر عدالت، باید از حقوق بشر و آزادی های اساسی شناخته شده توسط قوانین ملی و بین المللی حمایت کنند و همواره آزادانه و با پشتکار مطابق با قانون و به رسمیت شناخته شده عمل کنند. استانداردها و اخلاق حرفه وکالت.

 

  1. وکلا باید همیشه صادقانه به منافع موکلان خود احترام بگذارند.

تضمین عملکرد وکلا

  1. دولت ها باید اطمینان حاصل کنند که وکلا (الف) قادر به انجام کلیه وظایف حرفه ای خود بدون ارعاب، مانع، آزار و اذیت یا دخالت نادرست هستند. (ب) قادر به مسافرت و مشاوره آزادانه با مشتریان خود در داخل کشور و خارج از کشور باشند. و (ج) برای هر اقدامی که مطابق با وظایف، استانداردها و اخلاق حرفه‌ای شناخته شده انجام می‌شود، تحت تعقیب قضایی یا مجازات‌های اداری، اقتصادی یا سایر موارد قرار نخواهند گرفت یا مورد تهدید قرار نخواهند گرفت.

 

  1. در صورتی که امنیت وکلا در نتیجه انجام وظایف آنها به خطر بیفتد، مقامات باید به اندازه کافی از آنها محافظت کنند.

 

  1. وكلا نبايد در نتيجه انجام وظايف خود با موكلان خود يا علل موكل خود شناسايي شوند.

 

  1. هیچ دادگاه یا مقام اداری که حق وکیل در نزد او به رسمیت شناخته شده است، از به رسمیت شناختن حق حضور وکیل در مقابل آن برای موکل خود امتناع می ورزد، مگر اینکه وکیل مذکور طبق قوانین و رویه ملی و مطابق با قوانین و مقررات ملی رد صلاحیت شده باشد. این اصول

 

  1. وکلا باید از مصونیت مدنی و کیفری برای اظهارات مرتبطی که با حسن نیت در دادخواست های کتبی یا شفاهی یا در حضور حرفه ای خود در دادگاه، دادگاه یا سایر مراجع قانونی یا اداری بیان می شوند، برخوردار شوند.

 

  1. این وظیفه مقامات ذیصلاح است که اطمینان حاصل کنند که وکلا به اطلاعات، پرونده ها و اسناد مناسب در اختیار یا کنترل آنها در زمان کافی دسترسی دارند تا وکلا بتوانند به موکلان خود کمک حقوقی مؤثری ارائه دهند. چنین دسترسی باید در اولین زمان مناسب فراهم شود.

 

  1. دولت ها باید به رسمیت بشناسند و به این موضوع احترام بگذارند که کلیه ارتباطات و مشاوره های بین وکلا و موکلان آنها در چارچوب روابط حرفه ای آنها محرمانه است.

 

آزادی بیان و تشکل

  1. وکلا مانند سایر شهروندان از آزادی بیان، عقیده، تشکل و اجتماع برخوردارند. به ویژه، آنها حق دارند در بحث عمومی در مورد مسائل مربوط به قانون، اجرای عدالت و ترویج و حمایت از حقوق بشر شرکت کنند و به سازمان های محلی، ملی یا بین المللی بپیوندند یا تشکیل دهند و در جلسات آنها شرکت کنند. محدودیت های حرفه ای به دلیل اقدام قانونی یا عضویت آنها در یک سازمان قانونی. در اعمال این حقوق، وکلا باید همیشه مطابق قانون و معیارها و اخلاق رسمی حرفه وکالت رفتار کنند.

 

انجمن های حرفه ای وکلا

  1. وکلا حق دارند انجمن های حرفه ای خودگردان را تشکیل دهند و به آنها بپیوندند تا منافع خود را نمایندگی کنند، ادامه تحصیل و آموزش آنها را ارتقا دهند و از تمامیت حرفه ای خود محافظت کنند. هیأت اجرایی انجمن های حرفه ای توسط اعضای آن انتخاب می شود و وظایف خود را بدون دخالت خارجی انجام می دهد.

 

  1. انجمن‌های حرفه‌ای وکلا باید با دولت‌ها همکاری کنند تا اطمینان حاصل کنند که همه به خدمات حقوقی دسترسی مؤثر و برابر دارند و وکلا می‌توانند بدون دخالت نادرست به موکلان خود مطابق با قانون و استانداردهای حرفه‌ای و اخلاقیات شناخته‌شده مشاوره و کمک کنند.

 

اقدامات انظباطی

  1. آیین نامه های رفتار حرفه ای برای وکلا باید توسط حرفه وکالت از طریق ارگان های مربوطه یا توسط قانون، مطابق با قوانین و عرف ملی و استانداردها و هنجارهای شناخته شده بین المللی ایجاد شود.

 

  1. اتهامات یا شکایاتی که علیه وکلا در مقام حرفه ای آنها صورت می گیرد باید به سرعت و منصفانه تحت رویه های مناسب رسیدگی شود. وکلا از حق برخورداری از دادرسی منصفانه، از جمله حق کمک به وکیل انتخابی خود برخوردار خواهند بود.

 

  1. رسیدگی های انضباطی علیه وکلا باید در کمیته انضباطی بی طرفی که توسط حرفه وکالت تشکیل شده است، نزد یک مرجع قانونی مستقل یا در دادگاه مطرح شود و مشمول بررسی مستقل قضایی خواهد بود.

 

  1. کلیه رسیدگی های انضباطی باید بر اساس آئین نامه رفتار حرفه ای و سایر استانداردهای شناخته شده و اخلاق حرفه وکالت و در پرتو این اصول تعیین شود.

 

به چه کسی وکیل می گویند و چه اموری را می‌­تواند انجام دهد؟

 

وکیل به کسی گفته می‌­شود که برای انجام امور حقیقی و یا حقوقی از طرف شخص دیگری برای عقد وکالت برای انجام کاری مامور می‌­شود.

‌در چهارچوب قانون مدنی وکالت امری جایز است و طرفین آن وکیل و موکل نامیده می‌­شوند. حتما تا به حال عبارات وکیل قضایی، وکیل اداری، وکیل پایه یک دادگستری، وکیل پایه دو دادگستری، وکیل کاری و …. را شنیده‌­اید.

می­‌توان گفت وکیل دادگستری بهترین و با تجربه‌­ترین وکلا هستند که بر تمام امور وکالت و حقوقی تجربه دارند.

وکیل پایه یک باید دارای شرایطی از جمله موارد زیر باشد:

1- حداقل دارای مدرک لیسانس در رشته حقوق باشد
2- در آزمون وکالت پذیرفته شده باشد
3- دوره کارآموزی وکالت که دو سال می­باشد را گذرانده باشد
4- صلاحیت او از هر لحاظ از جمله شرایط عمومی، اخلاقی و مذهبی تایید شده باشد
5- دوره وکالت پایه دو (مخصوص وکلای ماده 187) را تمام کرده باشد
6- آزمون­های تشریحی و مصاحبه ­های علمی را با موفقیت پشت سر گذاشته باشد

وکلایی که مراحل ذکر شده را با موفقیت گذرانده باشند درجه وکیل پایه یک دادگستری را دریافت می­کنند و می­توانند در تمامی محاکم حقوقی و کیفری بدون هیچ محدودیتی به پرونده‌های قضایی و پذیرش وکالت اقدام کنند.

یک وکیل پایه یک می­تواند به عنوان وکیل پایه یک دادگاه خانواده در امور خانواده و طلاق، وکیل پایه یک در امور حقوقی، وکیل پایه یک در امور ثبتی، وکیل پایه یک در امور ملکی و انجام مشاوره حقوقی امور وکالت به فعالیت بپردازد.

موسسه حقوقی وکیل برتر مفتخر است تا با بهره گیری از وکلای نام آشنا و با تجربه در تمامی سطح کشور شما را در انجام کلیه امور خانواده، حقوقی و کیفری در دادگاه های سرتاسر کشور یاری دهد و تاثیری هرچند کوچک در حل شدن مشکل داشته باشد.

 

هم چنین شما می­توانید همه روزه با شماره وکیل پایه یک دادگستری با وکلای با تجربه مجموعه تماس گرفته و از مشاوره حقوقی رایگان بهره مند شوید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن وکیل های متخصص وکیل برتر تماس حاصل نمایید:

021-22469082

 

وکیل پایه یک دادگاه خانواده

 

ویژگی‌های وکیل پایه یک دادگستری خوب چیست؟

 

وکیلی که صرفا پروانه و مجوز وکالت داشته باشد را نمی­توان وکیل خوب به شمار آورد. زیرا باید ویژگی­های دیگری از جمله مهارت و توانایی در وکالت، شخصیت و اخلاق صحیح در وکالت را نیز داشته باشد تا بتواند از حق موکل خود به خوبی دفاع کند.

قبل از پیدا کردن وکیل در هر حوزه­ای باید تخصص و توانایی او در پرونده ­های حقوقی و میزان حق الوکاله بررسی شود. تبلیغات بیش از اندازه یک وکیل به تنهایی قابل اعتماد و معیاری برای انتخاب یک وکیل نیست. تنها داشتن یک تبلیغ و یک شماره تلفن وکیل، نمی­تواند شما را به بهترین وکیل برساند.

 

ویژگی های وکیل حرفه ای در امور وکالت

دلسوزی و احساس مسولیت یک وکیل برای انجام و پیشبرد سریع امور موکل خود باید دغدغه یک وکیل دلسوز و کار بلد باشد.

 

وکیل هم مثل پزشک باید امانت دار و محرم اسرار باشد و تحت هیچ شرایطی نباید اطلاعات شخصی پرونده موکل خود را فاش نماید.

 

تخصص یک وکیل پایه یک دادگستری از مهم ترین ویژگی­های یک وکیل خوب است و به دلیل اینکه وکالت یک حرفه دقیق و پیچیده است در صورت عدم دانش کافی وکیل و کمبود تخصص می­تواند سرنوشت موکل خود را به خطر بیاندازد.

 

تجربه وکیل خوب را می­توان در میزان پرونده ­های موفق او جستجو کرد. همچنین با پرس و جو کردن از دوستان و آشنایان در رابطه با تبحر و تجربه وکیل و دریافت شماره تلفن وکیل می­تواند در پیدا کردن یک وکیل خوب موثر باشد.

 

صداقت در امر وکالت و راستگویی وکیل در انجام فرایند پرونده مهم ترین اصول اخلاقی است که یک وکیل خوب باید رعایت کند. یک وکیل راستگو فقط به فکر دریافت حق الوکاله خود نیست و موکل خود را در جریان تمام پستی و بلندی­هایی که در طول پرونده قرار است رخ دهد، قرار می­دهد.

 

یک وکیل با روابط عمومی قوی، می­تواند به سرعت روند پرونده را پیش ببرد و موفقیت بیشتری را در روند پرونده ایجاد کند. یک وکیل با روابط قوی، شبکه ای از دوستان و همکاران حرفه ای را برای مشورت دارد که می­توان با دادن شماره تلفن وکیل های دیگر، موکل خود را به آن­ها متصل کند.

 

انواع خدماتی که وکیل پایه یک ارائه می­دهد:

 

وکیل پایه یک دادگاه خانواده

وکیل پایه یک دادگاه خانواده واقف به امور حقوقی خانواده از جمله:

 

مهریه، مطالبه مهریه از دادگاه، وکیل طلاق ، طلاق به درخواست زوج و زوجه، امور نفقه، شرط نصف دارایی، فسخ نکاح و الزام به تمکین، اعسار از پرداخت مهریه، حضانت، رجوه، عده، نامزدی و خسارت­های برهم زدن آن، شروط ضمن عقد، اذن پدر در ازدواج، جهیزیه، ازدواج دائم یا موقت و صیغه، ازدواج مجدد، اجرت المثل دوران زوجیت، اهدای جنین، حضانت فرزندان و … باشد و مشکلات بین زوج و زوجه را حل و فصل نماید.

 

البته باید توجه داشته باشید تمامی وکلا می­توانند وکالت همه پرونده­های حقوقی رابه عهده گیرند، ولی وکیلی که به عنوان وکیل پایه یک دادگاه خانواده شناخته می­شود، تسلط و آشنایی بیشتری با مسائل و امور خانواده دارد.

 

یک وکیل پایه یک دادگاه خانواده با مطالعه کامل پرونده و بررسی تمام جوانب، اول سعی در برقراری صلح و سازش بین زوجین می­کند و اگر این امکان وجود نداشته باشد با ارائه مشاوره­های صحیح پرونده را در کمترین زمان ممکن و با بهترین نتیجه به پایان می­رساند.

 

شماره وکیل پایه یک دادگستری برای امور وکالت خانواده:

شماره تلفن وکیل

ویژگی­ های وکیل پایه یک دادگاه خانواده

از ویژگی­های مهم وکیل پایه یک دادگاه خانواده تخصص و تجربه او در این زمینه است. وکیل پایه یک دادگاه خانواده با تجربه می­تواند با ارائه مشاوره­های تخصصی منافع موکل را حفظ کند و در تصمیم گیری­های سخت و پیچیده بهترین راهکار را پیش روی موکل قرار دهد.

همچنین به پایان رساندن پرونده خانوادگی بدون بروز مشکل از مهارت­ های یک وکیل پایه یک دادگاه خانواده خبره است. از دیگر ویژگی های وکیل پایه یک دادگاه خانواده سوابق او و تعداد پرونده ­های موفق او در حوزه خانوده است.

 

وکیل متخصص املاک یا وکیل ملکی

زمانی که افراد با مشکلات حقوقی در زمینه ملک و زمین روبرو می­شوند نیاز به فردی متخصص در زمینه دعاوی ملکی دارند تا با مشاوره و راهنمایی­ های او به حقوق خود برسند. در اصل یک وکیل ملکی در دعاوی حقوقی و کیفری مربوط به اموال غیر منقول تخصص دارد.

ویژگی‌های وکیل امور ملکی:

دانش و تخصص یک وکیل خوب در امور ملکی، حقوقی، کیفری و ثبت مربوط به املاک باعث می­شود تا درصد موفقیت پرونده ملکی بیشتر باشد.

شماره وکیل پایه یک دادگستری برای امور ملکی:

021-22469082

 

مشاور حقوقی کیست و چه ویژگی­ هایی دارد؟

مشاور حقوقی فردی است که با داشتن اطلاعات کامل و روز نسبت به مسائل و امور حقوقی و کیفری، بهترین راهکار و مشاوره را به فرد متقاضی مشاوره دهد. مشاوران حقوقی در حوزه­‌های امور قراردادها، امور دعاوی، امور پژوهشی و راهبری مشاوره و راهنمایی­‌ هایی لازم را در اختیار افراد قرار می­دهد.

 

یک مشاوره حقوقی باید بر همه مسائل حقوقی تسلط داشته باشد، فن بیان و قدرت سخنوری بالایی داشته باشد، با دلسوزی و مسولیت پذیری مشاوره دهد، قادر به ارائه بهترین راهکار باشد، عدالت و انصاف را رعایت کند، قدرت تصمیم گیری بالایی داشته باشد و خصوصیات اخلاقی مانند: قدرت تصمیم گیری بالا، شجاعت، صداقت، متعهد و مجرب و حاذق را رعایت کند.

 

مشاوره حقوقی می­تواند تلفنی و یا حضوری انجام شود. با داشتن شماره تلفن وکیل مورد نظر به صورت رایگان از مشاوره‌­های حقوقی می­توانید بهره مند شوید.

امور مربوط به دعاوی:
یکی از وظایف مشاور حقوقی در زمینه مربوط به دعاوی است. در این امر مراجعه کننده به دنبال یافتن مسیر و راهکاری برای پیشبرد پرونده قضایی خود است که در مرحله بعدی اجرای پرونده خود را به دست وکیل دادگستری بسپارد یا خیر؟

شماره وکیل پایه یک دادگستری برای انجام مشاوره حقوقی:

امور مربوط به قراردادها:
امور مربوط به قراردادها شامل قراردادهای بی محتوا و غیر فنی است که توسط افراد غیر متخصص تنظیم شده است که همین قراردادها در آینده می­تواند مشکلات و ابهامات بسیاری را بوجود آورد.

امور مربوط به پژوهش­ها:
به دلیل حساسیت این امر، مشاور حقوقی لازم است قبل از ارائه مشاوره، پژوهش­های لازم را انجام دهد و با داشتن اطلاعات کافی و کاربردی مشاوره های لازم را ارائه دهد.

 

اگر در جستجوی یک وکیل خوب برای انجام امور وکالت خود هستید کافیست روش­های زیر را امتحان نمایید:

پرس و جو از افرادی که قبلا سابقه کار کردن با وکیلی متخصص را داشته اند. با گرفتن اطلاعات و شماره تلفن وکیل مورد نظر می­توان با آن وکیل ارتباط گرفت و امور وکالت را به عهده آن وکیل معرفی شده سپرد.

جستجوی وکیل در سایت­های اینترنتی نیز یکی دیگر از روش­های پیدا کردن وکیل خوب است. با مشاهده سایت معتبر از وکیل و بررسی نام آن در کانون دادگستری و وکلا، می­توان انجام امور حقوقی را به او سپرد.

 

اطلاعات وکیل و سابقه کار او در سایت درج شده است. با پر کردن فرم مشاوره و یا تماس با شماره تلفن وکیل می­توان با وکلا یا وکیل آن موسسه حقوقی ارتباط گرفت.

 

نکات انتخاب در جستجوی وکیل

وکیل کسی است که از طرف شخص دیگری و به موجب عقد وکالت برای انجام کاری مأمور می‌شود.

وکیل پایه یک دادگستری کسی است که دوره تحصیلات آکادمیک و دانشگاهی در مقطع لیسانس و یا بالاتر در رشته حقوق یا فقه و مبانی حقوق اسلامی یا هم تراز آن در حوزه علمیه را به اتمام رسانده است.

و پس از آن در آزمون کانون وکلای دادگستری که سالی یک بار برگزار می‌شود شرکت کرده و بعد از طی دوره ۱۸ ماهه کارآموزی به عنوان وکیل دادگستری یا وکیل پایه یک دادگستری پروانه وکالت گرفته است.

حقوق خانواده بخشی از حقوق مدنی است که به مسائل مالی و غیر مالی نهاد خانواده می‌پردازد. بر طبق حقوق خانواده همه اعضای خانواده نسبت به هم حقوق و تکالیفی دارند که موظف به رعایت آن‌ها هستند و درصورتیکه اهمال ورزند و کمبودی وجود داشته باشد و حقوقی از عضو خانواده نقض شود او می‌تواند بر طبق قانون پیگیر احقاق حق خود شود.

 

وکیل پایه یک حقوق خانواده شخصی است که نسبت به قوانین و مقررات حقوق خانواده اشراف کامل دارد و دارای تجربه در این زمینه است. وکیل حقوق خانواده به شما کمک می‌کند تا بتوانید به شکل قانونی از حقوق خود دفاع کنید.

 

مشورت با یک وکیل خانواده که مجرب و دانا باشد مانع بروز مشکلات بیشتر می‌شود و از ورود خسارت‌های مادی و غیر مادی در آینده جلوگیری می‌کند.

 

وکیل خانواده خوب چه ویژگی‌های دارد؟

وکالت یک عقد جایز است. وکیل در تصمیم‌های خود باید به مصلحت موکل خود توجه داشته باشد و از اتخاذ تصمیمی که ممکن است به ضرر موکلش باشد اجتناب کند.

علاوه بر این وکیل باید صادق باشد و شرایط پرونده را با صداقت کامل برای موکل شرح دهد.

 

وکیل خانواده در چه اموری وکالت دارد؟

ممکن است افراد برای انواع طلاق مانند طلاق بائن و طلاق توافقی،‌ دریافت مهریه،‌ نفقه، حضانت و ملاقات فرزندان، فسخ نکاح، استرداد جهیزیه، اجرت المثل و غیره از وکیل کمک بگیرند.

 

در ادامه به برخی از مواردی که ممکن است زوجین در مورد آنها به وکیل دادگستری نیاز داشته باشند اشاره شده است:

 

شوهر موظف به پرداخت نفقه همسر و فرزندانش است درغیر اینصورت زن می‌تواند برای دریافت مهریه به کمک وکیل از طریق قانون اقدام کند.

شوهر موظف به پرداخت مهریه است و پرداخت تا ۱۱۰ سکه اجباری است و در صورت عدم پرداخت ممکن است محکوم به حبس شود اما در مورد مازاد ۱۱۰ سکه حبس وجود ندارد.

 

زن موظف به انجام وظایف زناشویی است و اگر تمکین نکند مرد می‌تواند از طریق قانون پیگیری کند و مجددا ازدواج کند.

طرفین می‌توانند به شکل توافقی از یکدیگر جدا شوند که در این صورت باید در مورد همه مسائل زندگی مشترک توافق کنند. برای تنظیم توافقات حتما باید از وکیل کمک گرفت تا حقی ضایع نشود.

 

حضانت فرزندان تا سن ۷ سالگی دختر و پسر بر عهده مادر خواهد بود و پس از سن ۷ سالگی حضانت آن‌ها به دست پدر است.

اگر طرفین به هنگام طلاق یا پس از آن در این باره مشکلی داشته باشند و به توافق نرسند باید در جریان رسیدگی به مساله از وکیل کمک بگیرند.

 

وکیل پایه یک دادگستری

واژه وکیل،یکی از اسامی خدای مهربان است و از نام خدا استعاره گرفته شده است. وکالت در لغت به معنی نمایندگی و نیابت است و همچنین مترادف باکلماتی مانند وصی،ولی و یا سرپرست می‌باشد.

 

اما وکیل درمعنی حقوقی به کسی گفته می‌شود که به نیابت و نمایندگی از موکل،برای امری اقدام می‌نماید.

 

انتخاب وکیل برای امور غیر حقوقی و غیر ازدعاوی در دادگاهها می‌تواند به صورت مدنی (عادی یا رسمی)باشد و برای وکالت در دادگستری جهت طرح دعاوی حقوقی یا کیفری،لازم است که از وکیل دادگستری استفاده شود.

 

موسسه حقوقی وکیل برتر با در اختیار داشتن وکلای پایه یک دادگستری متخصص و مجرب و همچنین کارشناسان و مشاوران حقوقی متعدد آماده ارائه خدمات زیر به شما شهروندان عزیز می باشد.

وکیل خانواده

پرونده های خانواده علی رغم اینکه ساده به نظر می رسند اما از ظرافت های بسیاری برخوردارند. بیشتر مردم تصور می کنند که می توانند بدون وکیل و صرفا با استفاده از یک مشاوره حقوقی رایگان اینگونه پرونده ها را به سرانجام برسانند.

اما این تصور بسیار نادرست است و قطعا بدون دسترسی به وکیل خانواده مناسب مجبور خواهید شد از بخشی از حقوق قانونی خود گذشت نمایید. دپارتمان حقوق خانواده موسسه حقوقی آماده ارائه خدمات زیر وکیل برتر می باشد.

  • طلاق توافقی
  • طلاق به درخواست مرد
  • طلاق به درخواست زن
  • مطالبه نفقه زوجه
  • مطالبه نفقه فرزند
  • مطالبه مهریه
  • مطالبه اجرت المثل
  • اخذ حضانت فرزندان
  • روابط نامشروع
  • تقسیط مهریه
  • استرداد جهیزیه

وکیل پایه یک دادگستری در پرونده های مالیاتی

مالیات اصلی ترین منبع درآمد دولت هاست. از این رو همواره سعی در وصول مالیات از شهروندان و صاحبان شرکت ها و مشاغل می نماید. اما پرداخت مالیات و میزان آن همیشه دغدغه اصلی شرکت های خصوصی و صاحبان مشاغل است.

اشخاص حقوقی مانند شرکت ها و موسسات مالی و اعتباری با مسائل مالیاتی روبه رو شده اند که رسیدگی به این موضوعات را باید به یک وکیل پایه یک دادگستری بسپارند.

دعاوی مالیاتی دارای شرایط خاص میباشد و به طرفین پیشنهاد میشود که اگر در این زمینه با سازمان امور مالیاتی کشور دچار مشکل و اختلاف شده اند ، از یک وکیل حرفه ای مالیاتی استفاده کنند.بعضی وقتها شرکت های تجاری از ارائه اضهار نامه مالیاتی خودداری میکنند و با توجه به این که از عواقب این کار بی اطلاع هستند، دچار مشکلات زیادی میشوند.

از این رو بهتر است در مرحله اول با یک وکیل پایه یک دادگستری یا یک مشاور حقوقی برای ارائه راهکار مناسب مشورت بگیرند.

همچنین بسیاری از شرکت ها و ارگانها از پرداخت مالیات شانه خالی میکنند و یا از طریق مختلف نیز به نحوی از پزداخت مالیات فراری هستند.

فرار مالیاتی در قوانین جمهوری اسلامی ایران جرم محسوب میشود و شرکت هایی که به هر دلیلی در وقت تعیین شده اقدام به پرداخت مالیات نکنند مجرم شناخته میشوند.

یک وکیل مالیاتی با قوانین و مقررات در حوزه مالیات به خوبی آشنا میباشد و میتواند پیشنهادات مناسی برای حل اختلافات ارائه دهد.

دپارتمان مالیاتی موسسه حقوقی وکیل برتر آماده ارائه خدمات مختلف در حوزه مالیات به مؤدیان مالیاتی می باشد.

  • تنظیم اظهارنامه مالیاتی
  • اعتراض به آراء قطعی هیئت های مالیاتی
  • رفع ممنوع الخروجی بدهکاران مالیاتی
  • مالیات بر ارزش افزوده
  • معافیت های مالیاتی
  • جرائم مالیاتی

وکیل ملکی

حقوق املاک از پرچالش ترین حوزه های حقوقی است. پیچیدگی های  حوزه املاک از یک سو و ارزش مالی بسیار زیاد  املاک از سوی دیگر موجب می شود که معاملات و چالش های حقوقی حوزه املاک از ریسک بسیار بالایی برخوردار باشد.

 

لذا در اکثر موارد مردم سعی می کنند از وکیل و مشاور متخصص این حوزه بهره بگیرند.

 

موسسه حقوقی وکیل برتر در دپارتمان املاک و مستقلات آمادگی دارد تا با معرفی وکلای متخصص و مشاوران مجرب ریسک معاملات ملکی را به حداقل رسانده و به حل چالش ها و دعاوی ملکی کمک نماید.

  • خرید و فروش ملک
  • دعاوی اجاره املاک 
  • پیش فروش آپارتمان
  • الزام به تنظیم سند رسمی
  • کمسیون های شهرداری
  • فروش ملک مشاعی
  • الزام به اخذ پایان کار
  • تغییر کاربری املاک
  • خلع ید و تخلیه
  • رفع مزاحمت
  • تصرف عدوانی
  • وقف

وکیل ارث و وصیت

مباحث مربوط به ارث و وصیت بسیار مباحث پیچیده ای است و نیاز به محاسبات دقیقی دارد. از سوی دیگر با توجه به اینکه کلیه قوانین و مقررات مربوط به بخش ارث و وصیت از فقه اقتباس شده است، مملو از لغات و اصطلاحات فقهی به زبان عربی بوده که فهم آن را برای مردم بسیار مشکل می نماید.

 

همین تخصصی بودن اصطلاحات و نامفهوم بودن قوانین برای مردم موجب شده است که اختلافات بسیاری در این حوزه از حقوق برای مردم به وجود بیاید. موسسه حقوقی وکیل برتر در دپارتمان ارث و وصیت با در اختیار داشتن وکلای پایه یک متخصص و مشاورین حقوقی مجرب و متخصص آماده ارائه خدمات به شما عزیزان می باشد.

  • گواهی انحصار وراثت
  • دعاوی وصیت
  • تحریر و تقسیم و ترکه

وکیل دعاوی کار و تامین اجتماعی

رابطه کارگر و کارفرما همیشه رابطه ای پرفراز و نشیب بوده است. حقوق کار به منظور حمایت از حقوق کارگران در مقابل ستم ها و بهره کشی های صاحبان سرمایه و کارفرماها وضع شد اما یکی از پرچالش ترین و پیچیده ترین شاخه های رشته حقوق می باشد.

 

عدم اطلاع صحیح از قوانین و مقرراتی که به فراخور تغییرات روابط اجتماعی و نوسانات اقتصادی همواره در حال تغییر و تحول می باشد موجب به وجود آمدن دعاوی و پرونده های بسیاری در این حوزه مهم از حقوق شده است.

 

همچنین مباحث مربوط به بیمه و تامین اجتماعی و عدم اطلاع کافی از مقررات آنها گاه می تواند کسب و کارهای مختلف به خصوص کسب و کارهای نو پا را تا مرز سقوط و ورشکستگی پیش ببرد.

 

لذا استفاده از وکیل پایه یک دادگستری و مشاوران حقوقی متخصص در امور دعاوی کار و تامین اجتماعی علاوه بر پیشگیری از به وجود آمدن اینگونه مشکلات می تواند به حل آنها بسیار کمک کند.

موسسه حقوقی وکیل برتر با داشتن بهترین وکلای پایه یک دادگستری می تواند شما در امور مربوط به حقوق کار و تامین اجتماعی یاری کند.

  • اختلافات کارگر و کارفرما
  • اعتراض به آراء هیئت های اداره کار
  • طرح دعوی در دیوان عدالت اداری
  • دعاوی بیمه و تامین اجتماعی

وصول مطالبات

در هر عمل حقوقی مجموعه ای از حقوق و تعهدات برای طرفین معامله ایجاد می شود. این حقوق و تعاهدات ایجاد شده می تواند مطالباتی را برای طرفین ایجاد نماید.

 

مثل تعهد به انجام کار یا پرداخت وجهی که عموما این پرداخت وجه به موجب چک، سفته و یا اسناد تجاری دیگر انجام می شود.

 

همین تعهدات که موجب ایجاد مطالبات برای افراد می شود می تواند منشاء بسیاری از دعاوی و پرونده های حقوقی باشد.

 

موسسه حقوقی وکیل برتر با در اختیار با تشکیل دپارتمان تخصصی وصول مطالبات با در اختیار داشتن وکلای پایه یک دادگستری و مشاوران حقوقی متخصص و مجرب آماده ارائه خدمات در زمینه وصول مطالبات می باشد.

  • وصول چک
  • وصول سفته
  • وصول مطالبات قراردادی

وکیل ثبت

فرآیندهای  ثبتی بسیار پیچیده و در عین حال حساس هستند. یک اشتباه ساده کافی است تا کسب و کار،برند یا حتی اختراع و طرح شما به درستی ثبت نشود و موجب از دست رفتن حقوق خود نسبت به آن شوید.

 

پیشنهاد ما این است که امور ثبتی حتما از افراد متخصص و توانمند در این حوزه استفاده نمایید. دپارتمان ثبت موسسه حقوقی وکیل برتر آماده ارائه خدمات زیر می باشد.

  • ثبت شرکت
  • ثبت برند و علائم تجاری
  • ثبت اختراع و طرح صنعتی
  • ثبت تغییرات شرکت
  • ثبت شرکت بین المللی
  • ثبت شرکت در مناطق آزاد
  • ثبت شعبه شرکت خارجی

وکیل کیفری

وکیل کیفری باید توانایی و تخصص های خاصی داشته باشد. وکالت در امور کیفری علاوه بر سختی و پیچیدگی دارای حساسیت فراوانی است.

 

زیرا چنانچه به وکالت از شاکی به پرونده ورود کند می تواند موجب فرار مجرم گناهکار از مجازات و عدم دسترسی شاکی به حقوق خود شود و چنانچه به وکالت از متهم به پرونده ورود نماید یک استباه کوچک و یک دفاع اشتباه کافی است تا موجب مجازات یک انسان بی گناه شود.

 

موسسه حقوقی وکیل برتر با در اختیار داشتن یک تیم مجرب از وکلای پایه یک دادگستری آماده ارائه خدمات حقوقی در زمینه پرونده های کیفری و معرفی بهترین وکلای کیفری به شما عزیزان می باشد.

 

  • قتل
  • جعل
  • ضرب و جرح
  • کلاهبرداری
  • انتقال مال غیر
  • روابط نامشروع
  • سرقت
  • جرایم رایانه ای

وکیل شرکت ها

شرکت های تجاری عضو جدا نشدنی جامعه تجاری امروز می باشند. شرکت های تضامنی،سهامی خاص و عام، تعاونی ها و … امروزه نبض اقتصاد دنیا را در دست دارند.

 

اما این شرکت ها همواره با چالش های حقوقی مواجه می شوند که می تواند کسب و کار آنها را مختل نموده و حتی آنها در در معرض انحلال و ورشکستگی قرار دهد.

 

پس در امور مربوط به شرکت های تجاری حتما از وکلای متخصص و مشاوران حقوقی مجرب ما کمک بگیرید.

 

  • انحلال شرکت
  • تغییرات شرکت
  • ورشکستگی

امور قراردادها

یک قرارداد شما را متعهد به انجام یک عمل یا پرداخت وجهی می کند. اما عدم دقت در تنظیم قرارداد می تواند تعهداتی را برای شما به بار آورد که هیچ گاه در تصور شما نبوده است یا طرف دیگر قرارداد را به راحتی از زیر بار تعهدات خراج نماید.

 

لذا بهتر است برای تنظیم متن قراردادهای خود همیشه از حضور و مشورت یک وکیل پایه یک دادگستری تهران یا مشاور حقوقی متخصص امور قرارداد استفاده نمایید.

 

  • تنظیم قرارداد
  • مشاوره قرارداد
  • قراردادهای پیمانکاری

مشاوره حقوقی

در بسیاری از موارد مشکلات اساسی و پیچیده حقوقی حاصل بی دقتی های بسیار کوچک و پیش پا افتاده است. برای جلوگیری از اینگونه چالش ها عاقلانه ترین پیشنهاد، مشورت با افراد متخصص می باشد. دپارتمان مشاوره حقوقی موسسه حقوقی وکیل برتر

 

  • مشاور حقوقی آنلاین
  • مشاوره حقوقی تلفن
  • مشاوره حقوقی حضوری

ماهیت وکالت

اما ماهیت وکالت چه به صورت رسمی و یا غیر رسمی،عقد جایز است و در هر زمان که موکل اراده نماید می‌تواند وکیل را ازسمت وکالت عزل نماید مگر اینکه به وجه ملزمی شرط برعدم عزل وکیل یا اصطلاحا وکالت بلاعزل اعطا شود.

 

حتما تاکنون به کسانی برخورده اید که در جستجوی وکیل دادگستری جهت مشاوره حقوقی و سپردن پرونده خود به وکیل دادگستری باشند،آیا از ویژگی هایی وکیل دادگستری اطلاعی دارید؟

 

 

آیا تا کنون جهت مشاوره حقوقی قبل از آنجام معامله به وکیل دادگستری و یا مشاور حقوقی مراجعه نموده اید؟

دعوی کیفری و دعوای حقوقی،چه تفاوت هایی باهم دارند؟ وکیل متخصص در امور کیفری کیست؟

ویژگی وکیل متخصص در امور کیفری چیست؟

آیا از خود پرسیده اید که هر وکیلی،امکان ورود و دخالت به هر پرونده ای را دارد یا خیر؟

 

 

وکیل دادگستری

نقش وکیل پایه یک دادگستری در مراجع قضایی

 

دو مرحله کلی در تمامی دعاوی حقوقی و قضایی، دفاع و قضاوت می باشد. طرفین دعوا حق دارند به هر شکل از ادعای خود دفاع نمایند و دادرس و قاضی وظیفه احراز حقانیت ادعا و قضاوت در مورد حکم نهایی را دارند.

 

در این بین، وکیل پایه یک دادگستری به واسطه دانش و تجربه خود، تخصص کافی را در دفاع از حقوق موکل خود، چه در نقش متهم یا خوانده و چه در نقش شاکی یا خواهان دارد.

 

 

به عبارت دیگر، قاضی وظیفه اجرای احکام عادلانه را بر عهده دارد اما هدف وکیل، اثبات دعوا یا رد آن به نفع موکل خود است و در این بین از هیچ تلاشی برای یافتن مدارک و مستندات و ادله کافی برای هدف خود دست بر نمی دارد.

نکات قابل توجه در انتخاب وکیل پایه یک دادگستری

 

وکیل پایه یک دادگستری

 

یک وکیل همانند یک پزشک یا یک مشاور، باید قابل اطمینان برای موکل خود باشد. از آنجایی که وکیل باید به تمامی جنبه های مشکلات موکل خود تسلط کامل داشته باشد تا بتواند به نحو احسن برای پیروزی وی در دعوا، تلاش نماید، جلب اعتماد حرف اول را در حوزه وکالت می زند.

این اعتماد از صداقت وکیل و امانت داری وی در حفظ اسرار و مدارک و همچنین مسئولیت پذیری وی نشأت می گیرد.

 

 

علاوه بر قابلیت اعتماد، انتخاب یک وکیل پایه یک دادگستری مجرب باید بر اساس دانش و تجربه وی نیز صورت گیرد. از آنجایی که بسیاری از قوانین و آیین نامه ها به صورت مرتب اصلاح می شوند، یک وکیل مجرب باید بر دانش به روز حوزه تخصصی خود تسلط داشته باشد تا بتواند بهترین و کوتاهترین مسیر را جهت موفقیت موکل خود طی نماید.

 

 

یک وکیل مجرب باید بر دانش به روز حوزه تخصصی خود تسلط داشته باشد تا بتواند بهترین و کوتاه ترین مسیر را جهت موفقیت موکل خود طی نماید.

 

علاوه بر این، هر بار مراجعه به راهروهای دادگستری، دروازه ای جدید از دنیای تجارب را به روی وی باز می کند. زیرا به تعداد انسان ها و پرونده های قضایی، دعاوی حقوقی و کیفری مختلف وجود دارد که هر کدام راه حل مخصوص به خود را داشته اند.

 

بنابراین وکلای باتجربه، با صرف کمترین زمان می توانند راه حل مناسب موکل خود را یافته و به وی در حل دعوا کمک نمایند.

 

هزینه گرفتن وکیل پایه یک یا حق الوکاله

طبق آیین نامه های مربوطه، هزینه وکالت به صورت توافقی بین وکیل و موکل تعیین می شود. اما آنچه در میزان حق الوکاله تأثیر گذار است، تخصص و تجربه وکیل است. هرچند حق الوکاله شامل هزینه های دادرسی، کارشناسی، ثبت درخواست و … نمی شود و موکل باید این هزینه ها را جداگانه پرداخت نماید.

تحصیلات وکیل پایه یک دادگستری

به طور کلی افرادی که در مقطع کارشناسی در یکی از رشته های حقوق یا الهیات و معارف اسلامی فارغ التحصیل شوند می تواند بعد از قبول شدن در دوره آزمون وکالت که سالانه یک بار انجام می شود و 2 سال به عنوان کار آموز زیر نظر یک وکیل سرپرست فعالیت کنند، و بعد از این مدت میتواند با داشتن مجوز تمام و کمال اقدام به گذاشتن دفتر کاری نمایید.

لازم به ذکر است فارغ التحصیلان دوره کارشناسی بعد از قبولی در آزمون وکالت نیز می توانند دفتر کاری خود را راه بیندازند اما با داشتن محدودیت های پرونده ای، مانند عدم ارائه پرونده های کیفری و جنایی از سوی دادگستری میباشد.

مهارت های لازم وکیل پایه یک دادگستری

در هر حرفه و پیشه ای توانایی های نهفته در آن باعث بالا بودن کیفیت کاری فرد میشود. به طور مثال یک پزشک قلب باید توانیهای در زمینه تشخیص انواع دردها و اینکه علت هر درد مربوط به قلب را تشخیص دهد. این مسئله برای یک وکیل پایه یک دادگستری نیز مطرح است. در این حوزه توانایی های وکیل باید چنین باشد:

داشتن فن بیان و سخنوری و تسلط کافی به زبان و ادبیات فارسی باشد تا به واسطه آن بتواند مطالب را به صورت سلیس و روان به دادگاه منتقل کند، تا بتواند رای مثبتی برای موکل خود بدست بیاورد.

داشتن جسارت یکی از مهم ترین توانیها به حساب می‌آید چرا که یک وکیل جسارت می تواند مطالبی را جمع آوری و عنوان کند که قاضی و دادگاه را متقاعد و به نفع موکل خود قرار دهد.

 

 

همچنین داشتن قدرت استدلال و خلاقیت ذهنی می تواند از دیگر توانایی های وکیل پایه یک باشد

 

 

دعوی کیفری و دعوی حقوقی

برای موفقیت در هر پرونده ای ،ابتدا باید بدانیم که پرونده کیفری باید تشکیل داده شود و یا حسب موضوع،پرونده در دادگاه حقوقی طرح شود.به صورت اختصار لازم است این موضوعات از هم تفکیک شوند،چرا که در نتیجه پرونده و صرفه جویی در وقت و هزینه موثر است.

 

 

 

هر رفتاری اعم از فعل یا ترک فعل که در قانون برای آنها مجازات تعیین شده باشد،جرم است.

 

 

،مانند(کلاهبرداری، جرایم پزشکی ،خیانت در امانت، سرقت ،قتل ، ضرب و جرح ، و…) پرونده‌هایی که براین اساس تشکیل می‌شود،پرونده کیفری و نیازمند وکیل کیفری است.

 

اما موضوعات دیگری که در دادگاه حقوقی مطرح می‌شود، مانند( طلاق توافقی، طلاق غیابی، خلع ید، ، الزام به تنظیم سند رسمی، وکیل مهریه ، مطالبه وجه سفته یا چک و…) پرونده حقوقی است و باید در فرم مخصوص دادخواست باشد،پرونده حقوقی ،نیازمند وکیل حقوقی می‌باشد.

 

وظایف یک وکیل چیست؟

اولین قدم در شناخت تفاوت وکیل با مشاور حقوقی آشنایی با وظایف وکیل است. تمامی وکلا به‌طور کلی یک سری وظایف اصلی و مهم را به عهده می‌گیرند از جمله:

۱. مشاوره به مراجعان در خصوص مشکل پیش‌ آمده ( حقوقی و کیفری)
۲. تهیه پیش‌نویس‌ و قرارداد برای درج در پرونده و پیشبرد امور حقوقی و قضایی قید شده موکل خود
۳. حضور در دادگاه به‌عنوان نماینده موکل خود و دفاع از آنها
۴. شرکت در جلسات و مذاکره‌ها به منظور کشف اطلاعات بیشتر، بررسی بیشتر پرونده و یا ارائه توضیحات یا دلایل و مدارک به ذی‌نفعان
۵. جمع آوری و نگهداری از مستندات و مدارک مربوط به پرونده برای ارائه به دادگاه جهت دفاع از موکل خود
۶. ارائه مدارک و شواهد به دادگاه و دفاع از موکل
۷. تحلیل نتیجه موارد با استفاده از دانش رویه‌‌‌‌‌های قضایی

 

مشاور حقوقی کیست؟

مشاور حقوقی با دانش و تسلطی که بر قوانین و اصول حقوقی دارد می‌تواند به ادارات، سازمان‌ها و شرکت‌های خصوصی در زمینه‌های حقوقی مشاوره و کمک کند.

 

مدیران شرکت‌ها با توجه به وظایف و مسئولیت‌هایی که دارند با کمک مشاور می‌توانند تصمیمات درست‌تر و منطقی‌تری بگیرند زیرا که در بسیاری از تصمیم‌هایی که مدیران اجرایی اتخاذ می‌کنند.

 

اگر از قوانین حقوقی حاکم بر آن خبر نداشته باشند، ممکن است متحمل ضررهای جبران ناپذیری مادی و معنوی شوند.

 

این روزها در بیشتر شرکت‌ها و سازمان‌ها قسمت مهمی به نام مشاور حقوقی وجود دارد که از یک یا چند تن از کارشناسان مشاور حقوقی تشکیل شده است.

 

به دلیل تخصصی شدن امور، ما امروزه مشاورهای گوناگونی را می‌بینیم مانند: مشاور مدیریت، مشاور توسعه کسب‌وکار، مشاور سرمایه‌گذاری در بورس، مشاور دیجیتال مارکتینگ، مشاور کسب و کارهای اینترنتی و … که مشاور حقوقی هم یکی از شاخه‌های تخصصی مشاوره می باشد.

با ۳ فرق مشاور و پیمانکار قبل از همکاری با آنها آشنا شوید!

 

تفاوت وکیل با مشاور حقوقی

مشاور حقوقی چه وظایفی دارد؟

قبل از اینکه با تفاوت وکیل با مشاور حقوقی آشنا شوید باید وظایف مشاور حقوقی را نام ببریم. مشاور حقوقی می‌تواند در زمینه‌های زیر مشغول به کار شود:

۱. امور مربوط به دعاوی
شرکت‌ها و سازمان‌ها در طول دوره‌ فعالیت خود ممکن است درگیر دعاوی گوناگونی شوند که در این دعاوی یا نقش خواهان (طرح‌کننده‌ی دعوا) را دارند یا نقش خوانده (کسی که دعوایی علیه او طرح شده است).

 

گاهی اوقات شرکت‌ها به‌جای اینکه برای این دعاوی به عقد قرارداد با وکیل دادگستری مبادرت کنند، از مشاورین حقوقی خود بهره می‌برند تا یا لوایح موردنیاز را تهیه و تدوین کنند یا در صورت داشتن پروانه‌ی وکالت، خود به‌عنوان وکیل شرکت وارد عمل شوند.

 

۲. امور مربوط به قراردادها

در خصوص قراردادهایی که شرکت یا سازمان مربوطه با آن سر و کار دارد، مشاور حقوقی بررسی‌های لازم را انجام می‌دهد و نکات مهم را بیان می‌کند؛ همچنین گاهی اوقات این مشاور وظیفه‌ تهیه‌ پیش‌نویس‌های قراردادی را بر عهده دارد. برخی اوقات در بعضی شرکت‌ها نیز قراردادها صرفا با تأیید و امضای مشاور حقوقی به توافق نهایی می‌رسد.

 

۳. امور مربوط به پژوهش‌ها

در برخی موارد، یک مشاور حقوقی می‌تواند بر اساس سوالات خاص مشتری خود، به منظور ارائه مشاوره دقیق و به موقع، تحقیق کند. این امور برای راهبری شرکت مربوط یا حل مشکلات آن انجام می‌شود.

 

برای این کار، مشاور حقوقی ابتدا به مطالعات حقوقی در رابطه با موضوع موردپژوهش می‌پردازد و سپس گزارش یا پیشنهادهایی در آن خصوص ارائه می‌کند.

 

گاهی پژوهش‌های انجام‌شده خصوصا در ارگان‌های دولتی می‌تواند با طی تشریفات لازم منجر به پیشنهاد لایحه‌‌ی قانونی جدید یا تغییر و تفسیر قوانین موجود شود.

 

۴. ارائه پیش‌نویس و تنظیم قرارداد

مشاور حقوقی باید تمام خسارات و مسئولیت‌ها و اختیارات فسخ و ضمانت‌ها و شروط عقد را در قرارداد پیش‌بینی کند .

 

همچنین هر مورد حقوقی مربوط به کارفرما اعم از چک‌ها و سفته‌ها را نیز مدیریت کند و نباید اجازه دهد در عقد قراردادی از سوی کارفرمای خود ابهام وجود داشته باشد یا قوانین حاکم بر کشور نادیده گرفته شود زیرا نادیده گرفتن این قوانین به علت مقدم بودن بر هر قراردادی موجب بطلان آن­ها خواهد شد.

 

همچنین نگارش و ارائه پیش‌نویس‌ نامه‌های حقوقی در مورد انواع فعالیت‌ها و قراردادهای تجاری و … از وظایف مشاور حقوقی است.

 

آن ها همچنین می‌توانند نامه‌ها را به افراد مربوطه ارسال کنند. توافق‌نامه‌هایی که بین افراد و شرکت‌ها رد و بدل می‌شود توسط مشاور بررسی می‌گردد تا بهترین نتیجه و منفعت را برای سازمان و مشتری‌ها به دنبال داشته باشد.

 

۴ تفاوت وکیل با مشاور حقوقی

با آنکه وکلا به مشتریان خود مشاوره حقوقی داده و در برخی موارد به عنوان نماینده آنها عمل می‌کنند اما تفاوت وکیل با مشاور حقوقی در چیست؟

 

۱. اولین تفاوت یا در اصطلاح فرق وکیل با مشاور حقوقی در این است که فارغ‌التحصیلان رشته‌ حقوق در تمامی مقاطع می‌توانند در شرکت‌ها و سازمان‌های خصوصی و دولتی به‌عنوان مشاور حقوقی به فعالیت بپردازند برخلاف وکالت که نیاز به گذراندن آزمون وکالت و قبولی در آن دارد که در نتیجه به اخذ پروانه وکالت می‌انجامد.

مشاور حقوقی در صورت داشتن پروانه می‌تواند به‌عنوان وکیل شرکت در دعاوی حضور داشته باشد

۲. مشاور حقوقی اصولا با انعقاد قرارداد مشاوره در شرکت‌ها و سازمان‌ها به فعالیت می‌پردازد و به استخدام رسمی شرکت یا سازمان محل فعالیت خود در نمی‌آید.

به همین دلیل دستمزد مشاور حقوقی به‌صورت ساعتی تعیین می‌شود؛ به‌عبارت دیگر، مشاور حقوقی موظف است تعداد ساعت معینی مثلا ۵۰ ساعت) را به شرکت طرف قرارداد خود اختصاص دهد و در ازای هر ساعت مبلغی دریافت کند.

 

 

آیا مشاوران مشمول قانون کار هستند؟ چه قراردادی باید با آنها تنظیم کرد؟

 

۳. دیگر تفاوت وکیل با مشاور حقوقی در این است که دارندگان پروانه‌ وکالت، قضاوت و سردفتری نمی‌توانند به استخدام رسمی سازمان یا شرکتی در‌ آیند و در این صورت لازم است پروانه‌ خود را نزد مرجع مربوط موقتا تودیع کنند.

 

این در حالی است که چنین الزامی برای مشاور حقوقی وجود ندارد و او می‌تواند ضمن فعالیت در نقش مشاور، در صورت امکان به‌عنوان یکی از مشاغل گفته‌شده نیز فعالیت کند.

 

در حال حاضر به افرادی که دارای تحصیلات کارشناسی و بالاتر از آن می‌باشند و مشاوره می‌دهند مشاور حقوقی می‌گویند لذا نیاز به مجوزی نخواهند داشت و با مشاوران قوه قضائیه متفاوت هستند زیرا برای مشاوره قوه قضائیه نیاز به آزمون جداگانه است.

۴. از آنجایی که یکی از وظایف اصلی مشاوران حقوقی ارائه راهنمایی و مشاوره حقوقی است این راهنمایی‌ها هم می‌تواند به یک شخص و هم به یک سازمان و شرکت ارائه گردد و می‌تواند در تمامی زمینه‌های تجاری و قراردادها و مذاکرات مرتبط با آنها باشد که در نتیجه افراد با آگاهی از جنبه‌های قانونی و حقوقی کار و فعالیت تجاری خود تصمیمات درست را اتخاذ می‌کنند.

 

اما وکیل معمولا در مواردی به فرد مشاوره می‌دهد که جرم یا مشکلی ایجاد شده و افراد برای بررسی جنبه‌های حقوقی و یا کیفری آن ها نیازمند راهنمایی هستند.

 

در مورد تفاوت وکیل با مشاور حقوقی نیاز به راهنمایی دارید؟

با آن­که مخاطب قانون، تمامی آحاد جامعه هستند و اصولاً ۱۵ روز پس از انتشار قانون در روزنامه رسمی کشور، تمامی افراد مطلع از آن فرض می‌شوند، لیکن به نظر می‌رسد که به چند دلیل، آن اطلاع واقعی در میان مردم محقق نمی‌شود و نیاز به مشاوره تخصصی حقوقی پیدا می‌شود.

 

در این مطلب با تفاوت وکیل با مشاور حقوقی آشنا شدید. بنابراین مشاوره حقوقی می‌تواند در تمامی امور حقوقی و موارد قانونی زندگی اجتماعی به کار آید.

 

البته به دلیل تخصصی شدن امور، مشاوره حقوقی نیز ممکن است به تناسب تفاوت امور و مسائل حقوقی، تخصصی شود و هر مشاوری در زمینه خاصی که تبحر لازم را دارد، به مشاوره حقوقی بپردازد.

 

بهتر است برای پیشبرد پرونده‌ های حقوقی شرکت خود بعد از انتخاب یک مشاور حقوقی مناسب، اقدام به انعقاد قرارداد مشاوره با او نمایید. تیم حقوقی موسسه برتر در تمام مراحل تنظیم و بررسی قرارداد در کنار شما است تا شما و کسب و کار شما از نظر حقوقی کاملاً ایمن شده باشد.در ادامه این مقاله با ما همراه باشید

 

تفاوت وکیل پایه یک دادگستری با وکیل پایه 2 در چیست؟

وکلای پایه دو فقط حق شرکت در محاکم کیفری که به جرم های تعزیری حبس کمتر از 10 سال، شلاق و جزای نقدی و اقدامات تامینی ختم میشود را دارند.

 

و در پرونده های حقوقی نیز که با خواسته کمتر از 500 میلیون ریال باشد و موضوع پرونده غیر مالی باشد میتواند از حقوق موکل خود دفاع کنند.

 

 

وکیل پایه یک دادگستری حق شرکت در تمامی دادگاه ها اعم از حقوقی،کیفری و غیره را دارد.همچنین وکلایی که از کانون وکلای دادگستری پروانه اخذ میکنند در وحله اول 2 سال کارآموزی را باید طی کنندو زیر نطر وکیل سرپرست به دفاع از حقوق موکل می پردازند و پس از 2 سال و تایید صلاحیت عملی موفق به اخذ پروانه وکالت پایه 1 شوند.

در حالی که وکیل پایه یک دادگستری این اختیار را دارد که بدون هیچ محدودیتی در تمامی محاکم حقوقی یا کیفری در کل ایران فعالیت حقوقی داشته باشد

 

وظایف وکیل پایه یک دادگستری چیست؟

هر وکیل و موکلی نسبت به همدیگر وظایفی دارند که به برخی از آنها می پردازیم

تعهدات وکیل

• اگر وکیل سهل انگاری کند و هرگونه خسارتی به موکل وارد کند آن وکیل مسئول خواهد بود

• وکیل باید در تمامی امور و اعمال مصلحت و منافع موکل را در نظر بگیرد و برای دفاع از موکل خود بهترین و اصولی ترین راه های قانونی را بیابد

• استرداد اموال تحویلی به این دلیل که وکیل امین است و آنچه را که در اثر وکالت به دست می آورد باید به موکل تحویل دهد

• تسلیم صورتحساب وکالت به موکل وکیل باید ریز و جزئیات هزینه هایی که برای عمل وکالت پرداخته و میزان دقیق حق الوکاله را در اختیار موکل قرار دهد تا او به صورت کامل از تمام هزینه ها مطلع شود

 

تعهدات موکل

• اگر وکیل در راستای انجام وظایفش تعهدی در مقابل ثالث میپذیرد در واقع موکل را متعهد کرده و موکل باید به آن تعهد پایبند باشد

• پرداخت حق الوکاله وکیل که طبق قرارداد یا عرف یا تعرفه پرداخت می شود

• پرداخت هزینه های مربوط به امور وکالت مثل عوارض و مالیاتی که وکیل پرداخته است،وکیل هیچ گونه وظیفه ای نسبت به این هزینه ها ندارد

 

وکیل پایه یک خوب چه ویژه گی هایی دارد؟

اولین و مهمترین خصوصیات یک وکیل خوب به روز بودن از نظر مسائل حقوقی میباشد.تغییرات قوانین و مقررات اقتضا می کند وکلا نسبت به این تغیرات آگاه باشد و دانش خود را نسبت به قوانین و مقررات اصلاح شده به روز رسانی نماید.

از این گذشته شمار قوانین بسیار زیاد و پراکنده است.وکیل با توجه به حوزه تخصصی که برای خود انتخاب میکندباید اشراف کامل به قوانین آن حوزه داشته باشد تا حتی المقدور خسارت جبران ناپذیر و غیر منتظره ای به سبب بی اطلاعی او نسبت به قوانین مختلف برای موکل ایجاد نشود.

دومین خصوصیت مهم و پر اهمیت یک وکیل خوب امانتداری او است.وکیل محرم اسرار موکل خود است و هرگز حتی پس از پایان پرونده نیز جزئیات پرونده مقابل را جلوی هیچ کس فاش نکند.

سومین خصوصیت وکیل خوب این است که یه دنبال فریب موکل خود نباشد و به عبارت دیگر یک وکیل خوب پس از اطلاع کامل از پرونده مسیر قانونی و منطقی موضوع دعوا را واضح و شفاف به اطلاع موکل می رساند.

هرگز از جملاتی مثل صد در صد ما در پرونده پیروز می شویم و یا پیروزی در چرونده را تضمین می کنم و از این نوع کلمات که به نوعی امید واهی به موکل می دهد را به کار نمیبرد

 

چهارمین خصوصیت وکیل خوب برخورد محترمانه با قاضی طرف مقابل و موکل خود و رعایت تمامی اصول اخلاقی است.

 

از دیگر خدمات جدیدی که به مجموعه اضافه شده ثبت شرکت میباشد. شما میتوانید جهت انواع ثبت شرکت با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید

4.9/5 - (99 امتیاز)
2 دیدگاه برای “وکیل پایه یک دادگستری”
  1. سلام! من می دانم که thjs یک موضوع نامفهوم است، با این وجود، فکر می کردم که این کار را انجام می دهم
    پرسیدن. آیا شما علاقه مند به تجارت lnk هستید یا شاید
    مهمان نویسنده مقاله وبلاگ یا برعکس؟ استه من می رود
    بسیاری از همین افراد مال شما هستند و من فکر می کنم که ما می توانیم
    به شدت از یکدیگر سود می برند. اگر علاقه مند هستید فدل
    رایگان برای ارسال ایمیل به من. من مشتاقانه منتظر شنیدن شما هستم!
    به هر حال وبلاگ عالی!

  2. در یک پادشاهی دور، که در آن ترفند یکپارچگی دست نخورده زندگی بود، جادویی جدیدی به نام آرتور در آنجا زندگی می کرد. او به دلیل توانایی های تنهایی و مهارت در استثمار جادوهای جادوگری مشهور بود. فقط در روز اتحاد، زمانی که آرتور با مشکلی جدی مواجه شد، متوجه شد که همه جادوهای او آنطور که باید کاربردی نیستند. آرتور به جنگل‌های باستانی رفت تا بر یک جادوگر حیله‌گر حکمرانی کند که WHO می‌تواند به او خدمت کند پروژه این کتاب بسته را از بین برد. طلسم در کلبه ای در مقیاس کوچک زندگی می کرد که اطراف آن را مه غلیظ احاطه کرده بود. او به‌خاطر طلسم‌های توماتورژی و جادوگری شهرت داشت. شاه آرتور تقریباً شغل خود را به ویکان گفت و از او راهنمایی خواست. قاضی با احتیاط به او گوش داد و گفت: «وظیفه تو این است که قربانی صداقت با خدا می‌شوی و به طلسم‌های جادوگری بی‌اعتنا می‌شوی. آنها بسیار قدرتمند هستند، به سادگی گاهی اوقات آنها به وزارت انرژی توماس و میخ پرچ بیشتری نسبت به شما نیاز دارند. برای بهره برداری از جادوهای جدید و مدرنی که به طور خاص برای حل چنین مشکلاتی ایجاد شده اند تلاش کنید. پرزیدنت آرتور از زرق و برق تشکر کرد و بشقاب را برای به خاطر سپردن طلسم های تازه برگرداند. او روزها و شب های زیادی را صرف تمرین و آزمایش طلسم های جدید کرد. و در نهایت، او بی همتا را نهادینه کرد که به دنبال مشکل او بود. با کمک یک طلسم جدید، آرتور توانست مشکل خود را حل کند و آرامش و هماهنگی را به قلمرو خود بازگرداند. شهروندان پادشاهی به خاطر تلاش ها و موفقیت های او از او سپاسگزار بودند. شاه آرتور تبدیل به یک جادوگر غیرقابل شک و عسل شد و شناخت او از جذابیت و جادوها همچنان به دست آورد و توضیح داد.این یک مقاله جالبی بود که به درد وکیل ها میخوره و برام جالب بود .شاید یک وکیل پایه یک دادگستری این داستان براش جالب باشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *